Af - 28/03-15 20:19; Opdateret: 28/03-15 20:36

Dilemma: Skal Ida bremse vægttab for at blive plus size model?Dilemma: Skal Ida bremse vægttab for at blive plus size model?

Den 26-årige nordjyde vil gerne have oplevelsen med, men er det værd at sætte vægttabet på pause for at blive model?

Bildstrecke im Grossformat »

Den 26-årige Ida Gadengaard fra Nørresundby i Nordjylland har indtil videre tabt 16 kg på en omlægning af sin kost og en nyfunden passion for crossfit - men et tilbud om at blive model stiller hende overfor et svært valg.

Modeljobbet er nemlig som storpigemodel, en såkaldt Plus Size-model, og det vil formentlig kræve, at hun stopper sit vægttab i nogle måneder.

Sådan lød et dilemma i lørdagens udgave af Mads og Monopolet.

Jobtilbuddet fik Ida Gadensgaard til at ringe ind til P3s populære dilemma-program, men efter at have været igennem radioen lørdag formiddag, er hun stadig i vildrede om, hvilket valg hun skal træffe.

- Jeg er bare nervøs for, at jeg bagefter vil være ærgerlig over, at jeg har sat mit vægttab på pause i de tre måneder, hvis det ikke skulle blive til noget alligevel.

Er det her virkelig en 'plus-size'-model?
Er det her virkelig en 'plus-size'-model?

Sagen er dog den, at firmaet, der tilbyder hende modeljobbet, allerede mener, at hendes mål er lidt i underkanten til de tøjstørrelser, som de gerne vil fotografere hende i.

Det betyder altså, at hun formentlig ikke kan få jobbet, hvis hun taber sig yderligere.

Den 26-årige nordjyde er ikke som sådan interesseret i at tage jobbet for pengenes skyld, selv om arbejdet vil indebære en løn.

- Det handler om, at jeg gerne vil have den oplevelse, det er at få taget nogle fede billeder, siger hun til metroxpress.

Ida leger også med tanken om, at få taget nogle flotte billeder, når hun er nået i mål med sin kropstransformering.

Ingen grund til skam: Plus size kvinder i bikini hitter
Ingen grund til skam: Plus size kvinder i bikini hitter

I forhold til dilemmaet i Mads og Monopolet er der nu også dukket en tredje mulighed op.

Firmaet er nemlig så vilde efter at få hende som model, at hun kan fortsætte med sit vægttab som hidtil og så sende sine mål til firmaet i begyndelsen af maj, der så vil vurdere, om de stadig kan bruge hende. Vægttabet går nemlig alligevel ikke lige så hurtigt nu, som det gjorde i starten.

I alt vil Ida gerne ende med at smide 20-25 kg i alt, hvor en del af dem er skiftet ud med muskler fra at have løftet vægte til crossfit.

- Jeg vil ikke af med mine former. Jeg bliver aldrig en helt tynd pige, for det har jeg aldrig været, så det er der ingen fare for, lyder det fra Ida overfor metroxpress.

Man kan følge hendes forløb på bloggen her.

LÆS OGSÅ: Lingeri-Boss: En af disse modeller sælger mere undertøj

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Lægger op til ny kæmpe fight:...
bt.dk
Skal du vælge den dyre bilvask i...
bt.dk
DMI: Nu bliver vejret helt anderledes
bt.dk
Eksperter: Valget i Rusland er et...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx