Af - 28/03-16 11:40; Opdateret: 26/09-17 10:40

Fuld i påsken? Her er seks gode råd til at forhindre tømmermændFuld i påsken? Her er seks gode råd til at forhindre tømmermænd

Det er højtid for påskefrokoster, hvilket betyder oceaner af sild og snaps. Mange rammer den helt store brandert dagen derpå - læs med her og kom tømmermændene i forkøbet.

Bildstrecke im Grossformat »

Hvis du spørger en ekspert, hvordan man bedst undgår tømmermænd, vil de højst sandsynligt svare: ved at lade være med at drikke. Hvis du ikke kan overholde det råd, bør du læse med her.

Bestil steak frem for salat.


Jo mere du drikker, desto hårdere bliver tømmermændene. Men det handler ikke kun om mængden af alkohol, men også hvordan alkoholen nedbrydes. Vær derfor sikker på, at maven er fuld af god nærende mad, før du fylder den med snaps. En rød bøf indeholder eksempelvis en masse vitaminer, der hjælper med nedbrydelsen.

via GIPHY

Sov længe.


Selvom dette råd er rimelig åbenlyst, bliver det ofte overset. Alkohol påvirker vores søvnmønster, så det er vigtigt at sove branderten helt ud.

via GIPHY

Tømmermænd? Her er drinken, der kurerer
Tømmermænd? Her er drinken, der kurerer

Drop smøgerne.


113 universitetsstuderende blev adspurgt om deres drikke- og rygevaner. Forskerne fandt ud af, at når øllen blev skyllet ned med en cigaret, forværredes tømmermændene betydeligt.

via GIPHY

Drik masser af vand.


Det her råd har du sikkert hørt utallige gange, men du glemmer det sandsynligvis, når musikken spiller. En god hovedregel er at drikke ét glas vand til hver genstand. Det er også en glimrende idé at have et glas vand ved sengen, så du kan hydrere din krop, så snart du har brug for det.

via GIPHY

Drik klar alkohol.


Vodka og gin indeholder færre affaldsstoffer end mørkere drikke som whisky og rom, så hold dig til de klare dråber.

via GIPHY

Drik dyrt.


Hvis penge ikke er et problem, så vælg de dyre dråber. Det er typisk dem, der er destillereret bedst, og derfor indeholder færre giftstoffer end billigere alternativer. Samtidig kan det have den effekt, at du drikker mindre og nyder drinken mere i stedet for blot at slynge den ned og tage en ny.

via GIPHY

Hun droppede alkohol for en aften: - Her er de fem ting, jeg lærte
Hun droppede alkohol for en aften: - Her er de fem ting, jeg lærte

De gode råd er udarbejdet af Cosmopolitan.

LÆS OGSÅ: Dette land påstår at have opfundet alkohol, der ikke giver tømmermænd

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Nu står kendisparret frem: Vi følte...
bt.dk
Sådan vinder man VM: 'Lad os gøre som...
bt.dk
Efter rygter om affære med Løkke: Nu...
bt.dk
Tv-kokken Jamie Oliver i knæ: Derfor...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx