Af Jeppe Elkjær Andersen - 22/07-17 12:11

To berørte motorveje: Fem biler i kæmpe trafikuheld To berørte motorveje: Fem biler i kæmpe trafikuheld

Et større trafikuheld har ramt Vestmotorvejen ikke langt fra Sorø på det vestlige Sjælland. Flere biler er involveret. Politi og ambulancer er lige nu på vej til stedet.

storybild

Arkivifoto. (Billede: Nils Meilvang)

Det skriver Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi på Twitter.


Vagtchefen hos Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi Henrik Carlsen fortæller kort om uheldet:

»Vi er lige landet derude, så jeg ved ikke så meget. Og jeg kan ikke sige præcis, hvor mange biler, der er tale om. Det kan være tre og det kan være flere,« siger vagtchefen og uddyber:

I et tweet fra Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi uddybes ulykkens omfang. Der er i alt fem biler involveret i ulykken. Tre personer skal være kommet lettere til skade. Der er nu åbnet et spor op, så trafikken kan komme forbi.


Hos Vejdirektoratet fortæller man, at uheldet formentlig kommer til at have konsekvenser i trafikken resten af formiddagen og op ad eftermiddagen.

»Der bør være et spor farbart lige nu, men man kan godt forvente forsinkelser resten af formiddagen og i løbet af eftermiddagen,« siger vagtchef Jakob Riis.

Uheldet ved Sorø er ikke det eneste lørdag formiddag. Også ved Randers i det østjyske er en motorvej spærret efter et uheld med tre-fire biler.

»Motorvejen er lige nu spærret ved afkørsel Randers C i sydgående retning, men mere ved vi ikke lige nu. Men der er allerede kø derude,« siger Jakob Riis.

På Twitter skriver Vejdirektoratet, at man skal forvente forlænget rejsetid.

Opdateres ...

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

110 døde i katastrofal ulykke:...
bt.dk
Meghan Markles familie i problemer...
bt.dk
Indgangen til Pusher Street blokeret...
bt.dk
Brøndby-profil brød sammen på sit...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx