Af - 22/03-17 07:47; Opdateret: 22/03-17 08:57

'Kurs mod fjerne kyster' er blevet sendt for sidste gang: Det skal Theis og Emil lave nu'Kurs mod fjerne kyster' er blevet sendt for sidste gang: Det skal Theis og Emil lave nu

Tirsdag aften kunne hele Danmark følge Emil, Theis og resten af familien Erichsen ombord på skibet Havana, da 'Kurs mod fjerne kyster' blev sendt for foreløbigt sidste gang.

Bildstrecke im Grossformat »

Gennem fire sæsoner har de danske seere troligt fulgt familiens jordomsejling, som sluttede i sommer, da Havana vendte hjem til Danmark og blev mødt af flere tusinde danskere ved Toldboden i København.

Nu er sidste afsnit sendt i tv, men selvom 'Kurs mod fjerne kyster' er slut, betyder det langtfra, at tingene står stille for den berejste familie. Det skriver TV 2.

Beha-brødrenes vilde køb: Nu er det for alvor seriøst
Beha-brødrenes vilde køb: Nu er det for alvor seriøst

Mikkel Beha Erichsen og Emil Midé Erichsen bruger nemlig en del tid på at holde foredrag rundt om i landet om familiens rejse og oplevelser under 'Kurs mod fjerne kyster' - og det skal de fortsætte med. Derudover skal de begge arbejde på en ny bog, der skal handle om anden del af rejsen på Havana - bogen skal være opfølger til 'Hej Far Kære Emil'.

Mikkel Beha skovler penge ind: Derfor er familien så populær
Mikkel Beha skovler penge ind: Derfor er familien så populær

For Theis står fremtiden på et job, der stadig holder ham tæt på vandet. Han skal nemlig fremover være havnefoged i Københavns Havn, fortæller Mikkel Beha Erichsen til TV 2 - et job han ifølge faderen glæder sig meget til.

Derudover skal hele familien samles om at holde Havana ved lige frem mod sommeren, hvor skibet igen skal på vand.

Stående bifald til Mikkel Behas far: Her modtager han fornem ærespris
Stående bifald til Mikkel Behas far: Her modtager han fornem ærespris

Og selvom 'Kurs mod fjerne kyster' nu er slut, så kan det sagtens være, vi igen får familien at se ombord på Havana - med kursen mod helt nye kyster.

»Der er ingen aktuelle planer. Men TV 2 siger, at det ville være dejligt med nye programmer, og det synes vi også,« fortæller Mikkel Beha Erichsen til TV 2.

'Kurs mod fjerne kyster' vender tilbage
'Kurs mod fjerne kyster' vender tilbage

Skulle Mikkel Beha have lyst til en pause fra at arbejde, så skulle der nok også kunne blive råd til det. Sammen med sin familie har den populære tv-vært skabt sig så stærkt et brand, at millionerne vælter ind på kontoen.

I det seneste regnskabsår lød indtægterne på 1.9 millioner kroner – 800.000 mere end året før. Derudover har hans firma Havana Production ApS, der producerer familiens TV 2-program ’Kurs mod fjerne kyster’, en egenkapital på 3.2 millioner kroner.

LÆS OGSÅ: Beha-brødre afslører hvad de savner mest efter tre år på havet

LÆS OGSÅ: Fra underskud til overskud: Så meget har Mikkel Beha tjent på 'Kurs mod fjerne kyster'

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Durmisi i svær situation: Det er ikke...
bt.dk
En succesfuld københavnsk...
bt.dk
Direktør talte over sig og blev...
bt.dk
Motorvej blev lukket i flere timer:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx