Af - 18/06-17 22:32; Opdateret: 18/06-17 22:58

Tragedie: 7-årige Sara fundet dødTragedie: 7-årige Sara fundet død

Den handicappede pige blev søndag meldt savnet. Det viste sig senere på tragisk vis, at hun er druknet.

storybild

Foto: Alarm112midtjylland.

Midt- og Vestjyllands Politi efterlyste søndag aften den svært handicappede Sara på bare syv år, der var forsvundet fra en institution i Hald Ege nær Viborg. Nu er hun fundet druknet.

Det oplyser Midt- og Vestjyllands Politi i en pressemeddelelse.

'En 7-årig handicappet pige uden sprog forlod midt på eftermiddagen den institution, som hun boede på, i Viborg. Straks efter anmeldelsen til politiet, indledtes en eftersøgning med flere patruljer, medarbejdere fra institutionen og bekymrede borgere, som frem til nu har finkæmmet området,' skriver de og tilføjer:

'Kort efter kl. 21 fandt en af politiets patruljer pigen druknet i en lille sø i nærheden. Der er intet, der tyder på en forbrydelse. Pigens nærmeste pårørende og institutionens personale er underrettet.'

Syv-årig pige forsvundet: Hvem har set Sara?
Syv-årig pige forsvundet: Hvem har set Sara?

Tidligere søndag aften udsendte Midt- og Vestjyllands Politi en efterlysning på syvårige Sara ud på Twitter, og siden har man haft adskillige hundepatruljer ude i området for at lede efter Sara.

'MV-jyllandspol søger 7 årige Sara. Er forsvundet fra inst. i Hald Ege Viborg kl. ca. 1600. Hun er handicappet og næsten intet sprog,' lød det fra politiet.

Vagtchef hos Midt- og Vestjyllands Politi Erik Kristensen oplyste til BT, at Sara havde mørkt kruset hår, der var sat op i en knold. Hun var iført en mørk kjole med små heste på og havde sorte Nike-sko på, da hun forsvandt.

LÆS OGSÅ: Stor eftersøgning af handicappet pige på syv år

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx