13/05-15 18:15

Mand med 'vildt blik' overfaldt 65-årig kvinde på åben gade i AalborgMand med 'vildt blik' overfaldt 65-årig kvinde på åben gade i Aalborg

En 65-årig kvinde er fuldstændigt umotiveret blevet overfaldet på åben gade. Politiet søger vidner.

En 65-årig kvinde fik en meget ubehagelig oplevelse, da hun onsdag eftermiddag pludselig blev overfaldet med lussinger og knytnæveslag i krydset mellem Vesterbro og Borgergade i Aalborg.

Kort før klokken 14.30 kommer kvinden gående ad Vesterbro, da en cirka 30-årig mand med et vildt blik i øjnene kommer omkring hjørnet fra Borgergade.

Helt umotiveret tager manden fat i hendes ansigt og giver hende to lussinger og et knytnæveslag i ansigtet, så hun falder om på fortovet. Efter overfaldet stikker han af i løb ad Vesterbro.

LÆS OGSÅ: TV: Kvinde der overlevede brutalt kniv-overfald får det fineste frieri

Kort efter overfaldet kommer en kvinde med barnevogn forbi og udveksler et par ord med det forslåede offer, hvorefter hun går videre. Den 65-årige går derefter ind i en forretning, hvorfra der bliver ringet 112.

- Det er sket i et af Aalborgs mest befærdede kryds, men alligevel er det ikke lykkedes os at finde vidner til overfaldet, fortæller Per Vagn Nielsen, der er vagtchef ved Nordjyllands Politi, til Ritzau.

LÆS OGSÅ: Beboer på Sundholm udsat for blodigt overfald

Politiet vil derfor meget gerne høre fra folk, der har bemærket noget usædvanligt i krydset onsdag eftermiddag omkring klokken 14.30.

- Blandt andet vil vi gerne høre fra kvinden med barnevognen, siger vagtchefen.

Offeret blev bragt til behandling på skadestuen. Hun har blandt andet fået nogle blå mærker og en bule i panden.

Gerningsmanden beskrives som omkring 185 centimeter høj, bleg i huden og med lyst, tyndt og pjusket hår. Onsdag eftermiddag var han iført brun jakke og blå cowboybukser.

LÆS OGSÅ: Nikker skaller og truer med stiksav

LÆS OGSÅ: Mand dømt for at klippe finger af på åben gade

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx