Af - 11/05-16 18:07; Opdateret: 11/05-16 18:19

Birgitte skulle gøre rent hos kunde: Da hun knuste ruden blev hun chokeretBirgitte skulle gøre rent hos kunde: Da hun knuste ruden blev hun chokeret

En selvstændig måtte selv tvinge sig adgang til kundes hus, da hun mistænkte, at der var noget helt galt.

Bildstrecke im Grossformat »

Birgitte Christiansen har skrevet en klage til Justitsminister Søren Pind, efter at hun i marts var udsat for en chokerende oplevelse.

Hver anden torsdag gør hun rent hos den samme kunde, men da hun den 31. marts ikke får nogen respons, da hun banker på døren til huset, bliver hun mistænkelig. Derfor aftaler hun med en nabo, at de skal holde øje med huset.

Næste dag er der fortsat ikke liv, og Birgitte Christiansen bliver for alvor bekymret. Derfor ringer hun til politiet for at få hjælp til at komme ind i huset.

Det skriver Fyens.dk

Men svaret lyder, at hun skal skaffe en låsesmed, fortæller hun. Hun insisterer på professionel hjælp, men lige lidt hjælper det.

Derfor finder hun sammen med en nabo noget værktøj, som de smadrer en rude med. Inde i huset - på badeværelsetsgulvet - ligger kunden, og der er åbenlyst tale om et dødsfald.

Hygiejnen halter på psykiatriske centre: Udgør smittefare
Hygiejnen halter på psykiatriske centre: Udgør smittefare

Selvom ambulance og en betjent nu ankommer til stedet efter, at Birgitte Christiansen har telefoneret til politiet nok engang, er hun "dybt rystet". Hun føler ikke, at hun fik den hjælp, hun havde behov for.

Gorm's pizzeria får sur smiley
Gorm's pizzeria får sur smiley

- Det, der ryster mig mest, er dels, at jeg får den oplevelse, at jeg skulle finde ham død. Dels hvorfor pokker man ikke kan få samfundets bidrag til at hjælpe i sådan en situation. Hvad er det, vi har politiet til? Det er ganske ubehageligt, siger hun og fortæller, at hun dagligt ser den døde for sig.

- Jeg tænker, hvorfor det lige var mig, der skulle se ham først. Det var ikke rart. Det, at jeg kommer ind og ser ham, det sider dybt i mig. Jeg ser det stadig for mig i glimt. Det ville jeg godt have været foruden, og det kunne jeg have været foruden, hvis politiet var med. Så kunne jeg være blevet udenfor og ladet politiet klare de ting, siger hun til Fyens.dk.

Politiet har ikke kommenteret sagen, da der er tale om en verserende klagesag.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Flere tordnede mod 'sexistisk' sang:...
bt.dk
BTs fodboldkommentator: Spørge-Åge...
bt.dk
Kim Walls mor fokuserer på...
bt.dk
Panik på Wall Street - kurserne...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx