Af Marc Nicholas Thygesen - 14/08-15 10:17; Opdateret: 14/08-15 10:48

Hafidas morder indtalte besked til offer efter drabetHafidas morder indtalte besked til offer efter drabet

41-årig mand bad sin kæreste om at ringe, selv om han 15 timer tidligere havde kvalt hende og skjult liget.

storybild

Anders B. Larsen havde dræbt sin kæreste Hafida (FOTO) (Billede: Polfoto/POLITIFOTO)

15 timer efter at 41-årige Anders Bård Larsen i fjor dræbte sin kæreste, Hafida Bourouih, indtalte han en besked på hendes telefonsvarer. På det tidspunkt lå Hafidas lig smidt på en skrænt ved en spejderhytte i Sydsjælland.

- Hej Hafida, det er Anders her. Kan du ikke lige ringe, når du får beskeden her, lyder beskeden, som anklager Sune Ploug Sørensen har afspillet fredag ved Retten i Glostrup.

Mistænkeligt dødsfald: 20-årig fundet død
Mistænkeligt dødsfald: 20-årig fundet død

Her sidder Anders Bård Larsen tiltalt for drabet på Hafida Bourouih. Bård Larsen har tilstået drabet, som skete i Hafida Bourouihs lejlighed i Glostrup den 24. juli sidste år.

Da Anders Bård Larsen indtalte beskeden på Hafidas telefonsvarer, var Hafida død, men Larsen gjorde på det tidspunkt fortsat gode miner til slet spil.

Kæreste til drabssigtet sygeplejerske: Vi ville have børn
Kæreste til drabssigtet sygeplejerske: Vi ville have børn

Anklageren har fredag formiddag afspillet flere telefonsamtaler, blandt andet en samtale mellem Larsen og Hafidas søster, som også fandt sted, inden der kom et gennembrud i sagen.

På den samtale hører man Anders Bård Larsen sige, at han blandt andet frygter, at Hafida kan være blevet voldtaget. Men i virkeligheden vidste han bedre. Hun var død, og han havde dræbt hende.

24-årig stukket ned med kniv af maskerede mænd
24-årig stukket ned med kniv af maskerede mænd

Gennembruddet i sagen kom den 25. juli - dagen efter drabet - da et par erfarne politifolk blandt andet ud fra Anders Bård Larsens ageren - fattede mistanke til ham. Han blev anholdt og dagen efter fremstillet i grundlovsforhør.

På det tidspunkt var Hafidas lig ikke fundet, og retten valgte derfor kun at opretholde anholdelsen af Larsen i tre døgn.

To dage efter opdagede en borger nogle sorte affaldssække, der var smidt i naturen i Albertslund. Politiet blev tilkaldt, og sækkene viste sig at indeholde flere af Hafidas ejendele - blandt andet hendes telefon.

På tredjedagen, inden Larsen skulle i retten igen, krøb han til korset. Over for politiet forklarede han nu, at han havde kvalt sin kæreste, og at han havde skjult liget på en skrænt i Sydsjælland.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx