Af - 23/09-15 17:12

Så mange danske unge eksperimenterer med vild SM-sexSå mange danske unge eksperimenterer med vild SM-sex

Omkring hver fjerde danske unge mellem 18 og 29 år har dyrket eller haft lyst til at prøve bondage- eller SM-sex.

Bildstrecke im Grossformat »

Har du eksperimenteret med reb, håndjern eller pisk på de hvide lagener?

Omkring hver fjerde af de danske unge mellem 18 og 29 år, har inden for de seneste to år dyrket eller haft lyst til at dyrke bondage- eller SM-sex. Det viser en ny undersøgelse, som YouGov har foretaget for metroxpress.

Frække danskere: Så mange har knaldet på arbejdet
Frække danskere: Så mange har knaldet på arbejdet

Omtrent hver syvende af de unge har eksperimenteret med bondage- eller SM-sex, mens omtrent hver sjette svarer, at de har haft lyst til at prøve det.

Jennifer elsker smerte
En af de danskere, der tænder på smerte er 22-årige Jennifer Mie Kokholm. Hun startede som 15-årig med at eksperimentere med SM- og bondage-sex.

- Smerten kan gøre mig utrolig liderlig både fysisk og psykisk. Jeg kan komme meget tæt på orgasmepunktet bare ved at blive pisket, fortæller hun til metroxpress.

For det meste er Jennifer Mie Kokholm den underdanige, når SM-sexen udfolder sig.

- Det er fedt at slippe kontrollen helt og overlade den til en mand, du stoler på. Samtidigt går det meget ud på at tilfredsstille den dominante. Men den dominante giver mere, end han tager. Så han belønner den underdanige rigtig meget.

Flere kvinder får strubekræft af oralsex
Flere kvinder får strubekræft af oralsex

Gabestokken, som man nok bedst husker fra folkeskolens historieundervisning, er Jennifer Mie Kokholms yndlings-remedie.

- Gabestokken bliver brugt til afstraffelse, men for mig er det jo ikke straf. For jeg tænder på det, forklarer hun.

For Jennifer Mie Kokholm er hendes hang til et vildt sexliv ikke en livsstil, men noget hun dyrker med sin partner. For øjeblikket er hun single, men det er vigtigt for hende, at hendes kommende partner er med på legen på lagnerne.

- Jeg kan og vil ikke undvære det, siger hun.

Danskerne er blevet mere åbne

Flere danskere er tiltrukket af at eksperimentere med vild sex i dag end tidligere, det vurderer Dennis Møller, der er arrangør af Erotic World.

- I dag er folk mere direkte og ærlige. Vi ser Bubber undersøge livet i swingerklubber og har sågar nøgendating på TV. Det inspirerer den brede befolkning. Enten tænker de, det er noget jeg må prøve, eller også tænker de, det er ikke noget for mig. Men de tager i hvert fald stilling, siger Dennis Møller.

TEST: Hvor mange har du i virkeligheden haft sex med?
TEST: Hvor mange har du i virkeligheden haft sex med?

Og på dette års Erotic World sexmesse, der foregår i Valby Hallen 2.-4. oktober, er der for første gang stablet en hel scene på benene som henvender sig til det publikum, der elsker SM og bondage. Den hedder Dirty scenen, og her kan man opleve både foredrag og fremvisninger, beretter arrangøren.


LÆS OGSÅ: En femtedel har droppet en date på grund af denne detalje

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx