Af - 07/04-14 18:00

Drak Baileys og kørte ud over skrænt i mors bilDrak Baileys og kørte ud over skrænt i mors bil

To store drenge på 17 år bundede 8-9 bajere og 6-7 Baileys-shots, inden de stjal mors bil og kørte ud over en skrænt og kom til skade. Glem det, lød det, da de ville have erstatning.

storybild

(Billede: Polfoto)

I politiets rapport står, at 'afhørte drak i alt 8-9 Ceres Royal 33 cl på 5,8 pct. alkohol. Da de havde drukket alle øllene blev der fundet en flaske Baileys frem. Afhørte drak ca. 6-7 shots på 2 cl. af Bailey.'

'Afhørte' er en 17-årig dreng, som selvfølgelig ikke havde kørekort, men som inden han blev afhørt i sin natlige brandert var kommet i tanke om, at det kunne være en god idé at drøne en tur i en bil.

Bilen tilhørte moderen til en jævnaldrende kammerat, som sad på passagersædet. Han havde drukket omtrent det samme, og det var nok grunden til, at han sagde god for, at de kunne snuppe nøglerne til sin mors bil.

En veninde var med, men selv om hun undlod at drikke på grund af tømmermænd fra natten før , undlod hun at stoppe drengene.

Det endte med, at spritbilisten drønede ud over en skrænt i et sving. De styrtede 10 meter.

Passageren slog nakken og tænderne og fik et 10 cm langt ar i ansigtet fra underlæben til højre kind. Han blev syet med 52 sting på Rigshospitalet. Bilen blev totalskadet.

Det skete i 2011, men sagen blev først for nyligt behandlet i Ankenævnet for forsikring.

Sagen er nemlig den, at den unge mand, som kom til skade sammen med sine forældre henvendte han sig til deres forsikringsselskab, Købstædernes Forsikring, med krav om erstatning.

Men det blev afvist.

Så de hyrede en advokat og klagede til ankenævnet, som gav forsikringsselskabet ret i, at 'klagerens adfærd må karakteriseres som groft uagtsom.'

Han burde have regnet ud, at det kunne galt, når en fuld kammerat uden kørekort kører bil. Så der var nul kroner i erstatning.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Afsløret: Oliver Bjerrehuus får...
bt.dk
I dag kan en ny børne-dille begynde:...
bt.dk
Efter stort snefald i nat: DMI har en...
bt.dk
Fie og Caroline i vild bitchfight: Nu...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx