Af Niels Rytter - 15/12-17 17:10; Opdateret: 15/12-17 17:34

Mand fra Aabenraa måtte skrige, da det utrolige skete for anden gang: 'Det er løgn'Mand fra Aabenraa måtte skrige, da det utrolige skete for anden gang: 'Det er løgn'

Hvor heldig kan man være?

storybild

(Billede: Kristian Brasen (arkiv). )

Kan man være født under en heldig julestjerne?

Det kan man åbenbart i Aabenraa, hvor en mand for anden gang i sit liv har ramt syv rigtige i Lotto.

Lørdag vandt han således 1,5 mio. kr., oplyser Danske Spil i en pressemeddelelse.

Manden sad sent lørdag aften ved sin computer, da han hurtigt ville tjekke Lotto-tallene.»Jeg spiller en fem-ugerskupon, så jeg plejer faktisk ikke at tjekke, før jeg får den fornyet. Men jeg har spillet den samme kupon siden 1989, så da jeg bare skimmede dem, synes jeg, at der var mange bekendte tal,« fortæller han.Da det gik op for ham, at den var hjemme, råbte han så højt, at hans kone, der befandt sig nedenunder, blev forskrækket.

»Det fløj bare ud af mig: DET ER FAN'ME DA LØGN!. Min kone troede, jeg sad og så fodbold, og at det var skærmen, jeg råbte af. Men det gik hurtigt op for hende, at det var noget andet.«Parret vil gerne være anonyme, da de er kendte ansigter i Aabenraa. De vil dog gerne røbe over for offentligheden, at de er i slutningen af halvtredserne.

Og tilsyneladende er parret gode til at holde på en hemmelighed.»Der er ingen der ved, udover vores børn, at vi vandt dengang. Og der er heller ikke nogen, der skal vide det denne gang. Det kommer ikke nogen ved. Sådan tror jeg de fleste har det,« lyder det.

Parret ved allerede, hvordan nogle af pengene skal bruges.»Det første vi vil gøre er at betale al gælden i huset ud. Det giver sådan en dejlig ro. Men på sigt, vil vi nok gerne have et mindre hus. Vi er jo bare os to nu, da børnene er flyttet hjemmefra.«Og så kan børnene forvente et herligt syn, når de juleaften vil kigge under juletræet.»Det er en overraskelse, hvor meget de får, men jeg tror, de bliver glade«.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Karin i chok over brutalt overfald på...
bt.dk
Tophemmeligt møde i København: Her er...
bt.dk
Få måneder efter sit store tab:...
bt.dk
S og DF er enige: Vilde ulve skal...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx