Af - 05/05-17 14:27

Skoleleder i chok: Elever fra 3. klasse fandt narkolager på legepladsSkoleleder i chok: Elever fra 3. klasse fandt narkolager på legeplads

Elever fra 3. klasse på Sletten Skole i Otterup gjorde torsdag et skræmmende fund, mens de legede på et græsareal i frikvarteret.

storybild

Gemt i et buskads fandt børnene således en kaffebøtte fyldt med små poser indeholdende hvidt pulver - i alt 400 gram af noget, som Fyns Politi umiddelbart har identificeret som amfetamin.

En af de små børn forsøgte at åbne en af poserne, hvorfor han straks blev sendt til læge, da det blev opdaget af skolens ansatte. Han er imidlertid uskadt.

»Det er skræmmende, at nogen bruger børns skoler og legeområder som narkodepot. Det hører ingen steder hjemme. Det var små børn, som fandt de store mængder narko, og børn er nysgerrige, så det kunne være endt katastrofalt,« siger skoleleder Hans Jørgen Larsen i en pressemeddelelse udsendt af Nordfyns Kommune.

Fyns Politi fik en anmeldelse om fundet omkring klokken 12.15 og rykkede straks ud. Stoffet er blevet konfiskeret, men endnu har man ingen idé om, hvem der har skjult det der.

»Vi har ikke nogle mistænkte i sagen. Men vi har selvfølgelig sikret det pågældende stof, og nu bliver det sendt til teknisk undersøgelse for at finde ud af, om der er nogle DNA-spor på poserne,« siger vagtchef Anders Therkelsen fra Fyns Politi til BT.

Han supplerer, at politiet i dag har været ude og undersøge området nærmere med hundepatruljer. Der er dog ikke blevet fundet yderligere mistænkeligt.

Det er ikke første gang, der bliver fundet narkotika på Sletten Skole. I februar fandt man således to mindre poser indeholdende henholdsvis heroin og amfetamin, og derfor var Fyns Politi så sent som tirsdag ude med en hundepatrulje på skolens opfordring. Her fandt man imidlertid ikke noget.

Ifølge vagtchef Anders Therkelsen kender politiet dog ikke til, at der skulle foregå et omfattende salg af narkotika i området.

»Nej, det gør vi ikke. Ikke noget, der skiller sig ud fra andre steder på Fyn,« understreger han.

Ledelsen på Sletten Skole underrettede i går skolens forældre om fundet. Man har i den anledning opfordret forældrene til at tage en alvorlig snak med deres børn om, hvad de skal gøre, hvis de gør et lignende fund.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Gunnvør Virgarsdóttir mistede sin mor...
bt.dk
1,2 mio. danske passwords lækket på...
bt.dk
Aviciis familie udsender åbent brev:...
bt.dk
Signe Molde og ægtemanden har...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx