Af - 01/01-17 14:30

Tømmermændssulten? Dette tidspunkt bør du undgå at gå på McDonald'sTømmermændssulten? Dette tidspunkt bør du undgå at gå på McDonald's

Mange danskere valfarter til McDonald’s på årets første dag, og der er tidspunkter, hvor man sandsynligvis vil komme til at opleve kø.

storybild

(Billede: David Leth Williams)

Hvis du hører til den tømmermændsramte del af befolkningen i dag, har du måske overvejet at foretage en zombievandring til McDonald’s for at købe en menu for at få fedt og saltbalancen på plads igen.

Hvis du har det, er du ikke den eneste. Den første januar er nemlig en rigtig travl dag hos McDonald’s, der sidste år ekspederede 57 procent flere kunder nytårsdag end på en gennemsnitlig dag.

McDonald's vil lade kunderne bygge deres egen burger i 2017
McDonald's vil lade kunderne bygge deres egen burger i 2017

Næsten 300.000 danskere smutter på Mac’en på denne dag. Det svarer til lidt mere end indbyggertallet i Aarhus By.

Man gør derfor klogt i at vælge tidspunktet for burgerudflugten med omhu i dag, med mindre man vil stå eller holde i kø med nedture og svedture. For selv om den populære burgerkæde har kørt det store skyts i stilling på årets første dag, hvor hele 83 procent af medarbejderstaben er på arbejde, vil der komme til at være travlt denne eftermiddag.

Manden bag Bic Mac er død som 98-årig
Manden bag Bic Mac er død som 98-årig

Hvis du er i bil, kan du muligvis undgå for lang ventetid mellem klokken 14 og 20. I dette tidsrum er der nemlig flest, der kører gennem drive thru. Det skriver McDonald’s i en pressemeddelelse.

McDonald's introducerer Nutella Burger
McDonald's introducerer Nutella Burger

Den travleste time er generelt mellem klokken 17 og 18, hvor man må gå ud fra, at de fleste har fået øjne igen og vil have en omgang nem aftensmad.

Så er det sagt videre.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Husker du Sascha Dupont fra Hit med...
bt.dk
Ekspertens bud: Så meget tjener prins...
bt.dk
Ben & Jerrys fejrer fødselsdag med...
bt.dk
Efter afsporing: Store forsinkelser...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx