Af Hans Peter Madsen - 29/12-17 22:18

Ni personer kvæstet i stor ulykke: 19-årige forsøgte at overhale Ni personer kvæstet i stor ulykke: 19-årige forsøgte at overhale

Tre biler er fredag aften kørt sammen i Brabrand ved Aarhus. Tre personer er alvorligt kvæstede.

storybild

Tre biler er fredag aften kørt sammen i Brabrand ved Aarhus. Tre personer er alvorligt kvæstede. (Billede: Per Oxenholt /Scanpix 2017)

Østjyllands Politi oplyser nu, at ni personer er kommet til skade. Af de ni tilskadekomne er tre kvinder i alderen 19-21 år alvorligt kvæstet, men uden for livsfare.

Trafikulykken skete på Holmstrupgårdsvej i Brabrand ved Aarhus, da en 19-årig mand forsøgte at overhale en forankørende bil.

'På grund af modkørende biler kunne overhalingen ikke fuldendes. Føreren trak ind til højre og ramte herved den forankørende bil ført af en 20-årig kvinde, som blev skubbet ud foran en modkørende personbil, ført af en 25-årig kvinde,' oplyser Østjyllands Politi.

Der var 11 personer i de tre biler, hvoraf ni kom til skade. Alle er bragt til hospitaler i henholdsvis Aarhus og Randers.

Vejen har indtil nu været spærret, men det forlyder, at det ene spor er åbnet.

'Uheldsstedet på Holmstrupgårdsvej i Brabrand kan nu passeres med forsigtighed i et spor. Politiet arbejder stadig på stedet - vis hensyn. Vejen forventes helt ryddet kl. ca. 22:00,' skriver Østjyllands Politi på Twitter.

Vagtchef ved Østjyllands Politi Per Bennekov sagde tidligere fredag aften, at politiet og bilinspektøren er ved at foretage tekniske undersøgelser på ulykkesstedet.

»Vi arbejder i øjeblikket på stedet, men vi har fået frigjort alle de tilskadekomne. Bilinspektøren er ankommet, og han er ved at lave de tekniske undersøgelser. Vejen vil være spærret noget tid endnu,« siger vagtchef Per Bennekov.

Ulykken skete klokken 18:47, og tre af de ni personer er alvorligt kvæstede.

I første omgang var der forlydende om op mod ti tilskadekomne, derefter var det otte, men Østjyllands Politi oplyser nu, at der er tale om ni personer.

(Billede: Per Oxenholt /Scanpix 2017)

Alle de tre alvorligt kvæstede sad i den bil, der efter alt at dømme blev skubbet over i den forkerte side af vejen.

Opdateres...

 

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Nyd det så længe det varer: Nu er det...
bt.dk
Superliga-klub vil have flere på...
bt.dk
Legendarisk dansk band: Ulovlig trick...
bt.dk
Chefforhandler: 'Vi ved alle sammen,...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx