Af - 19/04-16 17:11; Opdateret: 20/04-16 07:28

Snapchat-dronning med tusinder af følgere: - Jeg kræver min seksualitet tilbageSnapchat-dronning med tusinder af følgere: - Jeg kræver min seksualitet tilbage

Teolog og letpåklædt på de sociale medier. Ifølge den selvudnævnte Snapchat-dronning fodrer hun dagligt 65.000 følgere med pikante billeder for at tage sin seksualitet tilbage.

Hør den selvudnævnte Snapchat-dronning forklare, hvad det giver hende at fodre hendes - efter sigende - 65.000 følgere med pikante billeder. Interviewet er filmet og lavet af Stine Delfs, Thilde Top & Maja Adjoa Se video i større format i vores videosektion Videoportal

De daglige billeder fra den teologuddannede Snapchat-dronning, Ekaterina Krarup, er ofte af en meget intim karakter. For som hun selv siger, så får hendes numse meget mere opmærksomhed end hendes salat - så det er, hvad de får.

Det skriver Netavisen.

Snapchat hylder pensionist-prinsen: Sådan nyder Henrik sit otium
Snapchat hylder pensionist-prinsen: Sådan nyder Henrik sit otium

Ifølge den populære Snapchat-dronning har hun hele 65.000 følgere, som dagligt følger med i hendes mere eller mindre påklædte liv. Det udleverende liv på internettet startede dog ikke helt så letpåklædt - som man i dag blandt andet også kan se på hendes Instagram-profil.

KVINDERNES KAMPDAG: Genlæs guldkorn fra de seje kvinder her
KVINDERNES KAMPDAG: Genlæs guldkorn fra de seje kvinder her

- Jeg kunne godt se, at jeg fik meget mere opmærksomhed for de billeder, hvor jeg viste min numse i forhold til de billeder, hvor jeg viste min salat, siger Ekaterina Krarup til Netavisen.

Hun påpeger desuden også, at det er vigtigt, at folk forstår, at hun ikke er en såkaldt ‘cam-girl’ og dermed ikke smider tøjet for de mange tusinder af tilskuers skyld. Hun gør det helt for sin egen skyld.

QUIZ: Ved du, hvad alle Snapchat emojierne betyder?
QUIZ: Ved du, hvad alle Snapchat emojierne betyder?

- Jeg gør det, fordi jeg ser mig selv som et seksuelt subjekt, og jeg kræver min egen kvindelige seksualitet tilbage.

For Snapchat-dronningen har det dog ikke kun været lutter glade dage. Efter at hun gik fra at udlevere mere almindeligt indhold på sociale medier til at vende kameraet om og udlevere sig selv letpåklædt, har hun, ifølge Netavisen, både mistet venner og modtaget dødstrusler.

Twerk Queen: - Stop med at sende mig 'dick pics'
Twerk Queen: - Stop med at sende mig 'dick pics'

- Når jeg modtager negativ respons, prøver jeg så vidt muligt at tænke på, at det ikke er mig, der har et problem. Det er deres egne problemer, de prøver at behandle. Det påvirker mig kun, hvis jeg lader det påvirke mig, siger Ekaterina Krarup.

På trods af, at Snapchat-dronningens profil hedder ‘Imneverdone’, så påpeger hun over for Netavisen, at det trods alt ikke er Snapchat resten af livet - bare et stadie i udviklingen af hendes liv.


LÆS OGSÅ: Her er den russiske udgave af Kim Kardashian: Hun har bare større bryster

LÆS OGSÅ: Kim Kardashian er på Snapchat: Her er det første snap

LÆS OGSÅ: Overraskende forskning: Sådan påvirker Snapchat dig

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kræver VM udsat: Fodboldstjerne...
bt.dk
S: Skilsmissepar skal tvinges til en...
bt.dk
Fie Laursen viser sine bryster frem:...
bt.dk
Folkeskoleelev slår dansk fodboldrekord
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx