Af - 16/09-15 16:47

LISTE: Tjek dig selv - så frækt er dit navnLISTE: Tjek dig selv - så frækt er dit navn

En ny fræk liste skal nok kunne give et smil på læben rundt omkring i landet.

Bildstrecke im Grossformat »

Sexlegetøj er en sjov måde at give krydderi til sexlivet, men hvad er egentlig det frækkeste navn i Danmark?

Det forsøger hjemmesiden Sinful.dk at give et bud på. Ved at sammenligne 100.000 ordrer på webshoppen har sitet fundet frem til, hvilket navn der i gennemsnit bruger flest penge på sexlegetøj.

11 forrykte sextips som dame-blade har givet læserne
11 forrykte sextips som dame-blade har givet læserne

Det giver et spøjst resultat, hvor populære navne som Christian og Pernille må se sig henvist til sekundære placeringer til fordel for Sigurd, som blot 2.028 danskere hedder, eller Vera, som 3.346 har stående på sygesikringsbeviset.

- Det er dejligt at se, at det er den lidt mere modne generation, som er øverst på listen, når det gælder køb af sexlegetøj. Det viser, at de er friske på at prøve noget nyt i dobbeltsengen, og at de ønsker et inspirerende og legende sexliv, siger Mathilde Mackowski, der er medstifter af Sinful.dk.

Test dig selv
I Sinfuls generator kan du selv undersøge, hvor meget folk med dit navn bruger i gennemsnit, og hele undersøgelsen skal selvfølgelig ses med et glimt i øjet, fortæller Mathilde Mackowski.

- Vi håber, at undersøgelsen vil give danskerne et smil på læberne, og at de kan få lidt sjov med at sammenligne hinandens navne og se, hvem der er den frækkeste.

Du kan teste, hvor dit navn ligger på listen ved at trykke HER.

4 stensikre råd fra herremagasin til at få sex på Tinder
4 stensikre råd fra herremagasin til at få sex på Tinder

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx