13/05-15 20:03

Wilders: Jeg kommer til Bornholm og holder islam-kritisk taleWilders: Jeg kommer til Bornholm og holder islam-kritisk tale

Den kontroversielle hollandske islamkritiker, Geert Wilders, bekræfter nu for første gang selv, at han kommer til folkemødet, skriver Jyllands-Posten.

storybild

(Billede: Polfoto)

Den kontroversielle, hollandske islamkritiker, Geert Wilders, der står på al-Qaedas dødsliste, bekræfter nu for første gang selv, at han kommer til folkemødet, og han varsler på forhånd, at han vil holde en stærkt islamkritisk tale for danskerne i Allinge.

- Jeg kommer. Vi har ikke sådan et folkemøde i Holland. Det er en god ide med et møde, hvor alle politiske partier deltager, og jeg har derfor sagt ja til invitationen og kommer for at tale om ytringsfrihed og islam, siger Geert Wilders i et interview med Jyllands-Posten.

KLUMME: Bange for slanger på årets Folkemøde
KLUMME: Bange for slanger på årets Folkemøde

Selvom det blot er 11 dage siden, der var et skudattentat mod en Muhammed-udstilling i Texas, hvor Wilders deltog, afskrækker det heller Wilders fra at deltage.

-Jeg håber ikke, at der kommer et angreb på Bornholm, og at der vil være tilstrækkelig sikkerhed. Jeg har ingen intentioner om at bringe problemer med mig nogen steder i verden, og slet ikke til mine venner i Danmark, siger Geert Wilders og tilføjer:

- Jeg forstår godt dem, som er bange. Men hvis man aflyser, så jeg ikke kan tale på Bornholm, vil det være en sejr til dem, som bruger vold, siger han til avisen.

Flere danske politikeres har udmeldt, at de vil boykotte folkemødet på grund af islamkritikerens deltagelse.

Islam-kritiker efter angreb: Det er en krigserklæring
Islam-kritiker efter angreb: Det er en krigserklæring

Medier: To dræbt ved udstilling af profet-karikaturer i USA
Medier: To dræbt ved udstilling af profet-karikaturer i USA

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Se billedet: Martin Henriksen...
bt.dk
Zlatan er færdig i Manchester United:...
bt.dk
Zoologisk Have i København: Uventet...
bt.dk
Charlotte er alenemor til syv:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx