24/08-17 15:14; Opdateret: 24/08-17 19:05

Tre mænd anholdt efter råt overfald på Skat-medarbejderTre mænd anholdt efter råt overfald på Skat-medarbejder

Politiet opnår gennembrud i sag om grov vold i Silkeborg. Tre mænd fra København sigtes i sagen.

storybild

Efterforskere har i lang tid forsøgt at opklare sagen om en gruppe mænds overfald på en kvindelig ansat i Skat i Silkeborg. Free/Politiet

Holstebro. Godt fem måneder efter et groft overfald på en medarbejder i Skat i Silkeborg har politiet anholdt tre mænd i sagen, oplyser politiet torsdag.

Kvinden var på vej på arbejde, da hun blev slået ned nær sit hjem. Flere gange blev hun ramt af knytnæveslag i ansigtet og på kroppen. Resultatet var flere brud på kæbe og ribben.

Motivet til volden skal ifølge politiet søges i det faktum, at hun arbejder i Skat.

De tre mænd er alle fra københavnsområdet og er henholdsvis 28, 36 og 47 år, oplyser Midt- og Vestjyllands Politi i en pressemeddelelse torsdag.

En anklager vil fredag i Retten i Herning bede dommeren om at varetægtsfængsle de tre anholdte.

- Det er omfattende efterforskning, der har ført til anholdelserne, oplyser vicepolitiinspektør Jim Hansen torsdag aften. Mændene blev anholdt mellem klokken 10 og 11 torsdag på forskellige adresser.

Det var tidligt om morgenen 14. marts ved halv syvtiden, at kvinden blev overfaldet.

Politiet sigter de tre anholdte for vold af særlig farlig karakter og for vold mod tjenestemand. Hvordan de stiller sig, kan politiet ikke oplyse torsdag aften, da afhøringerne fortsat er i gang.

Efter angrebet på kvinden efterlyste politiet oplysninger fra vidner, og siden foråret har efterforskerne forsøgt at opklare sagen, som også har haft skatteminister Karsten Lauritzens (V) bevågenhed.

- Jeg er glad for, at politiets efterforskning i dag har ført til, at tre mænd er blevet anholdt i den her meget alvorlige sag. Det er i alles interesse at få sagen afsluttet, og at de skyldige bliver draget til ansvar for deres meningsløse ugerning, siger han i en udtalelse torsdag eftermiddag.

I marts kaldte den konstituerede direktør i Skat, Merete Agergaard, volden aldeles uacceptabel.

- Vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at tage hånd om medarbejderen og dennes familie, sagde hun.

/ritzau/

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx