Af - 28/07-14 16:26

Oprejsning: Den danske penis er blandt Europas størsteOprejsning: Den danske penis er blandt Europas største

Danske mænds stive lem er blandt de længste i Europa. Se hele undersøgelsen i det interaktive kort.

Gennemsnitlig penisstørelse i centimeter. Grøn: 12-13. Gul: 13-14. Orange: 14-14,8. Rød: 14,8-16.

Den danske rumsterstang kan spejde stolt ud over Skandinavien.

En sammenfattende undersøgelse fra det tyske medie Focus Online viser nemlig, at den danske penis er blandt de allerlængste i Europa.

Mand vågnede op og opdagede at hans penis var amputeret ved en fejl
Mand vågnede op og opdagede at hans penis var amputeret ved en fejl

Kun fem europæiske nationer slår os på jernets længde, og i Skandinavien ligger Danmark klart nummer et med en tissemand, der i gennemsnit måler 14,88 centimeter i erektion.

- Vi er virkelig heldige på alle områder. Vi har dejlige mænd, der kan kommunikere om følelser, og som samtidig er godt skåret dernede. Vi kvinder er heldige at have store og stærke danske vikinger, siger sexolog Joan Ørting begejstret om undersøgelsen.

Helt i top af undersøgelsen rangerer Bosnien-Hercegovina (15,65 cm), Georgien (15,61) og Holland (15,6).

Nestlé: Der er IKKE en penis på vores chokoladebar
Nestlé: Der er IKKE en penis på vores chokoladebar

- I forhold til Bosnien, så er det noget, man godt kan fornemme. De har jo masser af mænd med store hænder og fødder, så det virker naturligt. Og hollænderne er jo også kendte for deres store ansigter, så det kommer ikke bag på mig, siger Joan Ørting.

De antikke statuer i Grækenland var udstyret med særdeles små penisser, og det er måske ikke helt skævt. I hvert fald indtager Grækenland en lidet flatterende sidsteplads med en gennemsnitslængde på 12,18 centimeter.

Undskyld, er der en penis på min babydragt?
Undskyld, er der en penis på min babydragt?

Også italienerne, rumænerne og irlænderne har penisser på under 13 centimeter. Men det kan altså sagtens være nok, understreger Joan Ørting:

- Kvindens skede er omkring 12 centimeter lang, så det er egentlig ikke fordi, den fysiske side har brug for mere end det. Visuelt er det selvfølgelig sjovt med en stor en, men faktisk giver det størst nydelse med en penis, der er tyk og har form som en champignon. Men i bund og grund handler det jo om at finde en mand, der er intens i sin berøring og øjenkontakt.

Og der er flere grunde til ikke at hænge med hovedet for grækerne.

Hov! Kaldte britisk tv-vært Nikolaj Koppel for p....?
Hov! Kaldte britisk tv-vært Nikolaj Koppel for p....?

Ifølge sexologer, der har været involveret i Focus Onlines undersøgelse, har lange penisser en tendens til at være mere ustabile end de små.

Det kan ganske enkelt være vanskeligere at opnå en hårdhed, så man kan trænge ind i vagina. Omvendt får den kortere og brede penis en hurtigere og mere hård erektion.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx