Af Ritzau - 18/04-17 08:44; Opdateret: 18/04-17 10:02

Brand i bibliotek fører til evakuering af skole i VejleBrand i bibliotek fører til evakuering af skole i Vejle

Ingen er kommet til skade i forbindelse med en brand på Petersmindeskolen i Vejle tirsdag morgen.

storybild

Tirsdag morgen udbrød der brand i Petersmindeskolen i Vejle. Elever blev evakueret til skolens boldbane. Ingen er kommet til skade. Arkivfoto. (Billede: Free/Colourbox)

Petersmindeskolen i Vejle er tirsdag morgen blevet evakueret på grund af en brand i skolens bibliotek, oplyser Sydøstjyllands Politi.

Branden blev anmeldt kort før klokken 8 tirsdag morgen. Ifølge politiet er alle kommet ud i god behold. Skolens elever og personale blev efter evakueringen samlet på skolens boldbane.

Omkring klokken 9 tirsdag formiddag lød meldingen, at branden var slukket. Hos Trekantsområdets Brandvæsen, som har stået for slukningsarbejdet, vil man dog ikke udtale sig om branden.

I stedet henviser man til Sydøstjyllands Politi, og her oplyser kommunikationschef Ulla Kaspersen, at man nu har iværksat en efterforskning på stedet.

- Vi kan ikke sige noget om brandårsagen endnu. Det er derfor, vi efterforsker, lyder det fra kommunikationschefen.

Skolen har tidligere i år været ramt af en brand. Det skete tilbage i februar, hvor en tidligere idrætshal ved skolen brændte. I hallen var der netop blevet indrettet nye faglokaler, som blev beskadiget ved branden.

Også tilbage i 2013 hærgede en brand skolen i udkanten af Vejle. Dengang var det skolens teatersal, der blev raseret af flammerne.

Branden dengang fandt sted, få dage inden at skolen skulle afholde dimissionsfest for skolens afgangselever. En fest, som skulle være holdt i teatersalen, men på grund af branden måtte flyttes.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx