Af Ritzau - 07/10-16 15:43; Opdateret: 07/10-16 16:01

Politi finder kilovis af amfetamin og et laboratoriumPoliti finder kilovis af amfetamin og et laboratorium

Ved en storstilet aktion er fem personer anholdt for omfattende narkokriminalitet. Fire af dem er fængslet.

storybild

I en stor politiaktion har Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi fundet 50 kilo amfetamin samt en laboratorium, hvor yderligere 50 kilo af stoffet var ved at blive produceret. Fire personer er varetægtsfængslet. Arkivfoto. (Billede: Free/Colorbox.dk)

Ved en stor politiaktion har Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi fundet 50 kilo amfetamin og et amfetaminlaboratorium, hvor yderligere mindst 50 kilo amfetamin var ved at blive fremstillet.

Det oplyser politiet i en pressemeddelelse.

Sammen med flere andre politikredse slog Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi torsdag til mod en kreds af narkohandlere.

Aktionen startede på en adresse i Slagelse, hvor politifolkene fandt de 50 kilo amfetamin og et større pengebeløb.

Efterfølgende blev flere andre adresser ransaget, og her fandt politiet et amfetaminlaboratorium, hvor gerningsmændene var i færd med at fremstille yderligere mindst 50 kilo amfetamin.

I forbindelse med aktionen blev fem personer i alderen 22 til 47 år anholdt.

De er alle sigtet for salg af narko, og fredag blev fire af dem varetægtsfængslet, mens den femte blev løsladt, oplyser specialanklager Søren Martin Jensen i pressemeddelelsen.

Ifølge politiinspektør Kim Kliver har politiet med anholdelserne formentlig fået fat i nogle af de meget store aktører i den organiserede narkohandel.

- Og det er vores umiddelbare opfattelse, at disse bagmænd har distribueret narkotika til en større region end blot her i politikredsen, udtaler han i pressemeddelelsen.

- Det er bekymrende at finde så store mængder amfetamin, som vi har set i denne sag. Men det viser samtidig, at politiet er i stand til at ramme de store fisk i den danske narkohandel.

Ifølge politiet ville de 100 kilo amfetamin på gadeplan kunne indbringe omkring 10 millioner kroner.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx