Af - 12/12-16 10:29; Opdateret: 12/12-16 11:01

Dansk universitet trues på populært socialt medie: Politiet til stedeDansk universitet trues på populært socialt medie: Politiet til stede

Mulig trussel: En ildevarslende besked blev søndag uploadet til det sociale medie Jodel, hvorfor patruljeringen på Syddansk Universitet i dag er forøget.

storybild

Arkivfoto (Billede: Nils Meilvang)

Bliv hjemme fra SDU i dag

Sådan lyder beskeden på det populære sociale medie Jodel mandag morgen. Beskeden er efterfulgt af en emoji-pistol, så politiet tager inden chancer, hvorfor patruljeringen på og omkring Syddansk Universitet er forøget.

Det skriver universitetet selv på Facebook:

- Politiet vurderer ikke, at man skal blive hjemme, men vil øge patruljeringen på SDU. Jeg vil samtidig opfordre til, at I er opmærksomme og ekstra årvågne, og give besked, hvis I oplever noget usædvanligt, skrev Henrik Dam, rektor for SDU, til sine medarbejdere klokken 8 i morges, skriver DR Fyn.

Den mulige trussel tages i første omgang med ro.

- Der er ikke sket noget usædvanligt i dag, så jeg er nu ikke bekymret, siger Katja Andersen, der er studerende, til DR Fyn.

I en mail til de studerende lyder det:

Fyns Politi har i nat orienteret Rektoratet om et forøget trusselsbillede mod SDU, idet der via det sociale medie "Jodel" er postet en besked om, at man skal blive hjemme fra SDU i dag efterfulgt af et billede af en pistol.


Politiet vurderer ikke, at man skal blive hjemme, men vil øge patruljeringen på SDU. Jeg vil samtidigt opfordre til, at I er opmærksomme og ekstra årvågne

Opdateres...

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx