Af - 12/12-16 10:29; Opdateret: 12/12-16 11:01

Dansk universitet trues på populært socialt medie: Politiet til stedeDansk universitet trues på populært socialt medie: Politiet til stede

Mulig trussel: En ildevarslende besked blev søndag uploadet til det sociale medie Jodel, hvorfor patruljeringen på Syddansk Universitet i dag er forøget.

storybild

Arkivfoto (Billede: Nils Meilvang)

Bliv hjemme fra SDU i dag

Sådan lyder beskeden på det populære sociale medie Jodel mandag morgen. Beskeden er efterfulgt af en emoji-pistol, så politiet tager inden chancer, hvorfor patruljeringen på og omkring Syddansk Universitet er forøget.

Det skriver universitetet selv på Facebook:

- Politiet vurderer ikke, at man skal blive hjemme, men vil øge patruljeringen på SDU. Jeg vil samtidig opfordre til, at I er opmærksomme og ekstra årvågne, og give besked, hvis I oplever noget usædvanligt, skrev Henrik Dam, rektor for SDU, til sine medarbejdere klokken 8 i morges, skriver DR Fyn.

Den mulige trussel tages i første omgang med ro.

- Der er ikke sket noget usædvanligt i dag, så jeg er nu ikke bekymret, siger Katja Andersen, der er studerende, til DR Fyn.

I en mail til de studerende lyder det:

Fyns Politi har i nat orienteret Rektoratet om et forøget trusselsbillede mod SDU, idet der via det sociale medie "Jodel" er postet en besked om, at man skal blive hjemme fra SDU i dag efterfulgt af et billede af en pistol.


Politiet vurderer ikke, at man skal blive hjemme, men vil øge patruljeringen på SDU. Jeg vil samtidigt opfordre til, at I er opmærksomme og ekstra årvågne

Opdateres...

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Michael Laudrup færdig som træner på...
bt.dk
Kan du se ligheden? Meghan Markles...
bt.dk
Stor overraskelse i Tyskland: Bayern...
bt.dk
Line Baun: Det lyder uhyggeligt...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx