Af - 08/11-15 15:17

TV: Her besøger Mathias kæresten 10.000 km væk - uden at sige han komTV: Her besøger Mathias kæresten 10.000 km væk - uden at sige han kom

Danske Mathias' rørende video er blevet set af næsten 100.000 på youtube. Den fine gestus er også blevet set i udlandet.

19-årig dansker laver en rørende video om, hvordan han rejser 10.000 kilometer til Californien for at overraske kæresten Anna på 18 år, der tager et sabbatår i USA.

Mathias Skaarup skulle ikke tænke to gange får han betalte flybilletten med sit kreditkort - så måtte han tænke over, hvordan han skulle betale pengene senere. den unge mand ville overraske kæresten Anna i anledning af årsdagen for, at han fandt sammen med pigen fra parallelklassen på gymnasiet.

- Tidspunktet passede godt, om lidt tager jeg nemlig fem en halv måned til Val Thorens på et filmprojekt, og så ville der gå rigtig lang tid, før jeg så hende igen, siger Mathias Skaarup til metroxpress.

Sara-Louise hyldes for rørende video om sin lidelse: 'Bryder tabu for at redde liv'
Sara-Louise hyldes for rørende video om sin lidelse: 'Bryder tabu for at redde liv'

Resultatet blev en video, hvor den 19-årige dokumenterer rejsen fra København via Amsterdam til Santa Barbara og videre til San Fransisco med Anna i hånden.

Billetten havde Mathias købt en måned i forvejen, og han havde allieret sig med en af kærestens veninder for at være sikker på, at Anna var hjemme når han bankede på hendes dør.

FOTO: YouTube/Mathias Skaarup

Da han banker på døren er det tre måneder siden, at de unge mennesker har set hinanden i virkeligheden. I mellemtiden har de kun set hinanden igennem en skærm.

Rørende: Video viser døves reaktion da de hører familiens stemmer for første gang
Rørende: Video viser døves reaktion da de hører familiens stemmer for første gang

Kærestens udbrud taler for sig selv:

- Hvad fuck laver du her, siger Anna overrasket, da hun åbner døren. Sekunder senere trykker hun sig ind i favnen på Mathias.

FOTO: YouTube/Mathias Skaarup

Mathias har dannet par i et år, og han fortæller, at selv om kæresten som regel er meget høflig, så bandede Anna en del resten af aftenen.

Videoen er også nået medier i Storbritannien.

FOTO: YouTube/Mathias Skaarup

LÆS OGSÅ: TV: Far bryder sammen i glæde, da han ser farver for første gang

LÆS OGSÅ: TV: Rørende video viser mor og datters genforening efter 49 år

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Afsløring skærer kæmpe milliardbeløb...
bt.dk
Kæmpe Hollywood-firma er gået konkurs...
bt.dk
Sex and the City-stjerne stiller op...
bt.dk
Tidligere DR-vært skal være far: 'Det...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx