Af - 10/02-16 15:49; Opdateret: 10/02-16 16:27

Bus smadret ind i CirkusbygningenBus smadret ind i Cirkusbygningen

Der er her til eftermiddag kørt en bus ind i Cirkusbygningen, bekræfter stedets presseafdeling.

Bildstrecke im Grossformat »

Der er her til eftermiddag kørt en bus ind i Cirkusbygningen.

Der er her til eftermiddag sket et færdselsuheld i København, der er gået ud over en af hovedstadens allermest kendte bygninger. En bus er nemlig kørt ind i Cirkusbygningen. Det bekræfter Cirkusbygningens presseafdeling overfor metroxpress.


UTROLIGT: Mand gik amok i metroen - sådan fik bedstemor ham til ro
UTROLIGT: Mand gik amok i metroen - sådan fik bedstemor ham til ro

Den centrale vagtleder ved Københavns Politi, Kristian Aaskov, udtaler til Ritzau, at der ikke umiddelbart er nogen tilskadekomne.

- Vi er ved at undersøge det dernede. Der er sendt ambulance derned som standby, men umiddelbart er ingen kommet til skade, siger han.

Efter at uheldet skete her til eftermiddag, er der begyndt at florere billeder af bussen, der har stødt fronten ind i den gamle bygning. Ifølge Hovedstadens Beredskab, som har lagt et billede op på Twitter, er bussen muligvis gledet i dieselolie på vejen.


Christine Guldbrandsen var på stedet kort efter ulykken og har siden holde øje med kaosset.

- Jeg så ikke, da det skete, men kom først derhen nogle minutter efter. Hele vejen er spærret, og der holder en del busser i kø. Der render mange mennesker rundt dernede, og der er masser af blå blink, siger hun til metroxpress.

Hovedstadens Beredskab opfordrer alle til at køre forsigtigt på Jernbanegade, H.C. Andersens Boulevard, Jarmers Plads og Nørre Voldgade på grund af dieselolie på kørebanen.

Er du på stedet? Send os dine billeder igennem metroxpress-nyhedsappen. Download appen i App Store eller Google Play . Del dit tip/foto i fanebladet 'Dit Tip'. Eller send dem til news@mx.dk

Quiz: Hvilken vej kører bussen? Børn er ikke i tvivl
Quiz: Hvilken vej kører bussen? Børn er ikke i tvivl

Bus styrter i indisk flod og adskillige er omkommet
Bus styrter i indisk flod og adskillige er omkommet

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx