Af Ritzau - 07/04-17 06:45; Opdateret: 07/04-17 08:05

Anmeldere om Bob Dylan i Operaen: Himmelsk og imponerendeAnmeldere om Bob Dylan i Operaen: Himmelsk og imponerende

Legenden Bob Dylan spillede torsdag aften i Operaen i København. Flere anmeldere giver fem stjerner.

storybild

Legenden Bob Dylan imponerede anmelderne, da han torsdag aften gav koncert i Operaen i København. Arkivfoto. (Billede: Scanpix/Torsten Blackwood)

Det var en fremragende Bob Dylan, som gav koncert i Operaen i København torsdag aften.

Sådan lyder meldingen fra anmelderne, der generelt var meget begejstrede for den 75-årige stjerne, der netop har modtaget nobelprisen i litteratur.

Både BT, Jyllands-Posten og Gaffa kvitterer sangerens koncert med fem stjerner, mens han i Berlingske modtager fire stjerner.

Ifølge BT's anmelder var "akustikken perfekt, og lyden var så indtagende, at man kunne smage musikken".

- Elementer i denne koncert var så allerhelvedes himmelske, at det beske aprilvejrlig endte som en passende ramme for en koncert, der sluttede med Bobs garvede version af ’Autumn Leaves’ og en hjertegribende low-fi bluesrocket ’Blowing in the Wind’, skriver BT's anmelder blandt andet om den garvede stjerne.

Gæsterne til koncerten fik flere sange fra de senere album. Men Bob Dylan luftede også klassikerne. Og det gjorde han godt, mener Gaffas anmelder, der skriver, at Bob Dylan imponerede.

- Så vi fik blandt andet fremragende versioner af kære klassikere som Tangled Up In Blue, Highway 61 Revisited, en dybt besættende version af Desolation Row og endelig Ballad Of A Thin Man i en særdeles kraftfuld version.

I Jyllands-Posten giver anmelderen også fem stjerner til koncerten.

- Det ene øjeblik var han en rigtig pianomand. I det næste moment bankede han på tangenterne, som om han var Jerry Lee Lewis, skriver anmelderen.

Berlingskes anmelder hoster ikke op med lige så mange stjerner som de tre andre, men giver stadig mange rosende ord med på vejen til koncerten, hvor Bob Dylan ikke sagde et eneste ord foruden sine sange.

- Ved aftenens koncert demonstrerede Dylan atter, hvordan han og hans virkeligt tight spillende band til stadighed formår at gentænke bagkataloget på overvejende succesfuld vis, skriver Berlingske, der giver koncerten fire stjerner.

Bob Dylan spiller igen fredag aften i Operaen.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Tiltale: Hashkøbmænd ville plante...
bt.dk
Støjberg var inviteret til at holde...
bt.dk
Susan Himmelblå om ikonisk scene med...
bt.dk
Kæmpe skandale i spansk topklub:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx