Af - 27/04-15 06:53; Opdateret: 27/04-15 09:03

Politidirektør: Derfor tog jeg imod billetternePolitidirektør: Derfor tog jeg imod billetterne

Politidirektør kalder teaterturene 'repræsentative forpligtelser' - men teaterdirektøren siger det var rent privat.

storybild

Politidirektør Jørgen Ilum. (Billede: Munch ida)

Politidirektør Jørgen Ilum har ikke ønsket at tale med metroxpress om den nye gave-sag. I et skriftligt svar bekræfter han dog at have taget imod billetterne.

”Det er min opfattelse, at der med min stilling som politidirektør følger repræsentative forpligtelser, der blandt andet giver mulighed for netværksskabelse, og som gør det naturligt at tage imod invitationer til at deltage i kulturelle arrangementer og i det lokale kulturelle liv, og det er i det lys, jeg har taget imod invitationerne,” skriver han og bekræfter samtidig at også hustruen fik gratis billetter.

Er du interesseret i nyheder fra Aarhus, så like MX AARHUS her.

”Ved flere lejligheder har min hustru tillige været inviteret og har derfor ledsaget mig, hvilket jeg ligeledes finder har været naturligt.

Politidirektør og konen fik gratis teater-billetter
Politidirektør og konen fik gratis teater-billetter

Han afviser dog, at gave-giverne på nogen måde har opnået fordele.

Direkte adspurgt afviser direktøren hos Aarhus Teater, Henning Kærsgaard dog, at der var tale om repræsentative opgaver for de inviterede..

”Nej, der var ikke noget repræsentation over det, det var rent privat. Det har bare været kutyme, at vi sender de her invitationer hver gang vi har premiere, og den liste står Jørgen Ilum så på,” siger han og forklarer, at en typisk billet til musical koster 400 kroner.

Jørgen Ilum har ikke ønsket at kommentere teater-direktørens udtalelser.

​​​

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx