20/04-18 17:04

Kvinder udsat for voldtægt hos massør: Politiet opfordrer folk til at henvende sig Kvinder udsat for voldtægt hos massør: Politiet opfordrer folk til at henvende sig

Massør skal fire år i fængsel for overgreb på over 20 kvinder.

storybild

Retten i Lyngby. Arkiv. (Billede: Mathias Løvgreen Bojesen)

Flere kvinder holdt sig tilbage med at anmelde massør, før politiet oplyste, at han var blevet fængslet.

Flere end 20 kvinder blev udsat for sexovergreb, da de opsøgte en nordsjællandsk massør for at få behandling.

Det fastslår Retten i Lyngby fredag i en dom, hvor den 48-årige Frederik Hill er blevet idømt ubetinget fængsel i fire år.

Den dømte har været varetægtsfængslet siden anholdelsen i november sidste år. Han overvejer nu, om han vil anke dommen til landsretten, oplyser Nordsjællands Politi.

Efter at have modtaget anmeldelser fra flere kvinder fik politiet materiale nok til en anholdelse, som førte til en varetægtsfængsling.

Derefter opfordrede politiet offentligt eventuelt andre til at henvende sig om massøren fra Virum. Det reagerede cirka ti ekstra ofre på.

»Det er vores erfaring, at eventuelle ofre først står frem, når de hører, at en formodet krænker er blevet fængslet. Det var også tilfældet denne gang,« siger anklager Christina Schønsted om sagen.

Seks af de mange kvinder blev udsat for overgreb, som svarer til voldtægt, mens de øvrige fik krænket deres blufærdighed.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ny fupside kan snyde dig for...
bt.dk
Dansk pop-ikon skal synge...
bt.dk
Vanvittig start på playoff: Profil...
bt.dk
Dansk skuespiller var alle vegne...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx