Af - 17/05-16 19:01

KORT: Her er de frækkeste danske byerKORT: Her er de frækkeste danske byer

Aalborg er meget mere end karneval og Jomfru Ane Gade. Den nordjyske by ligger nemlig på en første plads, når det kommer til køb af sexlegetøj, viser en ny undersøgelse.

Bildstrecke im Grossformat »
Stenløse i Nordsjælland ligger på en tiende plads i forhold til hvor meget sex-legetøj, der bliver solgt. Stenløse er også kendt for at have chokoladefabrikanten Peter Beier liggende. Siger man ikke, at chokolade forøger sexlysten? På en niende plads finder vi Esbjerg, der er steget i graderne de sidste par år, når det gælder køb af sex legetøj. I 2014 lå byen nemlig som nummer 50 på listen, og sidste år lå de på en 26 plads. Så det går kun fremad for Danmarks femte største by i Sydvestjylland. Jerup, der er en mindre by i Vendsyssel, er med sine 578 indbyggere kommet på listen over top ti byer, der køber mest sexlegetøj. Sydhavnen i København ligger på en syvende plads og holder sig dermed på sammen plads som i 2015, hvor bydelen også lå på en syvende plads. Den lille by Knebel på Djursland, med 582 indbyggere, ligger på en sjette plads, og er dermed rykket ned på listen i forhold til sidste år, hvor byen lå på en femte plads. Ugerløse i Nordvestsjælland med 961 indbyggere, er rykket ned af ranglisten i forhold til sidste år, hvor de lå på en fjerde plads. Randers er rykket fra en flot første plads sidste år ned på en fjerde plads. Randers' førsteplads i 2015 stikker dog alligevel førstepladsen i år, hvis man ser på, hvor meget mere sexlegetøj, man købte i byen i forhold til de andre danske byer. Her viste undersøgelsen nemlig, at man i Randers købte 2,09 gange så meget som gennemsnitsdanskeren. Foto: Randers Regnskov. Aarhus C befinder sig på en tredje plads, og er dermed bevæget sig op af på listen sammenlignet med sidste år, hvor byen lå på en sjette plads. Foto: Fra den populære Kapsejlads i Universitetsparken i Aarhus. Lundby på Sydsjælland er hoppet direkte ind på en anden plads, efter slet ikke at have været på top ti listen sidste år. Så nu kan den sjællandske by bryste sig af at være den by i Danmark, der har det næststørste slag af sexlegetøj. Aalborgenserne løber i år med første pladsen, og er derfor den by i Danmark, hvor der bliver solgt mest sexlegetøj ifølge Sinful's undersøgelse.

Se top ti listen over hvilke danske byer, hvor der bliver købt mest sexlegetøj. Starter ved byen med det mindste salg.

Sidste år løb Randers stort med sejren, i forhold til salg af sexlegetøj, hvor de købte dobbelt så meget frækt legetøj som den gennemsnitlige dansker.

Men i år må randrusianerne se sig slået af nordjyderne i Aalborg, der har sneget sig op på en første plads, og kan indtage titlen som Danmarks frækkeste by anno 2016.

Mand brugte rod på 45 cm som sexlegetøj: Måtte hasteopereres
Mand brugte rod på 45 cm som sexlegetøj: Måtte hasteopereres

Resultaterne kommer fra en landsdækkende undersøgelse, der er baseret på baggrund af 100.000 sexlegetøjs-ordrer fra sex-shoppen sinful.dk, der har holdt antal køb op imod indbyggertallet i alle landets kommuner.

I billedegalleriet øverst kan du se en liste over de ti byer, hvor man køber mest sexlegetøj.

Sidste år lå den nordjyske by, Aalborg, helt nede på en 20. plads, men i år er der altså ekstra knald på i Danmarks fjerdestørste by, når det gælder fræk leg under dynen. Ifølge undersøgelsen køber aalborgenserne nemlig 1,89 gange mere sexlegetøj end landsgennemsnittet.

6 simple råd: Sådan får du MEGET bedre sex
6 simple råd: Sådan får du MEGET bedre sex

På anden pladsen finder man den lille Sydsjællandske by, Lundby, efterfulgt af Aarhus C, der ligger på en tredjeplads.

- Generelt så ser vi en tendens på, at det er de større byer, som køber mest, som Randers, Aarhus, Aalborg. Samtidig er områder som Vestjylland og Sønderjylland generelt meget døde. Det virker til, at man i byerne er mere eksperimenterende og mere klar på at prøve noget nyt i dobbeltsengen, siger Kasper Rasmussen manager hos sex-shoppen Sinful.

Kortet er opdelt i farver, og jo mørkere rød en by er, desto mere sexlegetøj køber byens beboere. Kilde. Sinful.dk

Se hvor meget sexlegetøj der bliver købt i din kommune her.

Den mindst frække by i Danmark er Nordborg på Als, hvor indbyggerne med en score på 0,30 kun køber omkring en tredjedel af landsgennemsnittet. Hvilket svarer til, sammenlignet med Aalborg, at hver gang Nordborg køber en dildo, køber Aalborg seks.

TV: Sexlegetøj - Her er tre af de nye hit til kvinder
TV: Sexlegetøj - Her er tre af de nye hit til kvinder

Sex-shoppen Sinful har også undersøgt i hvilken by, man er mest eksperimenterende og køber det mest kinky sexlegetøj. Og her kommer solskinsøen, Bornholm, på en førsteplads.

- Vi ved, at Bornholm er det område i Danmark, hvor der er mest sol. Og sol har det jo med at sætte gang i hormonerne og lysten. Det kan måske være svaret på, hvorfor befolkningen på den lille klippeø har mere tid og overskud til at eksperimentere lidt mere end i resten af landet, siger medstifter af Sinful, Mathilde Mackowski.

Bornholm, Bornholm, Bornholm.... Foto: Scanpix.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Amerikansk rigmand og entreprenør...
bt.dk
Kvinde tilbageholdt af politiet efter...
bt.dk
Hamilton peger på sine rivaler: Tre...
bt.dk
Detail-gigant kommer til Danmark:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx