Af Christian Hansen - 19/03-18 10:46

Michelin-kok udvider populær burgerkæde: Nu åbner den første restaurant uden for KøbenhavnMichelin-kok udvider populær burgerkæde: Nu åbner den første restaurant uden for København

Foreløbigt ligger der fem filialer i København, men i denne uge åbner restaurant nummer seks i rækken, når burgerkæden Jagger Fast Food for første gang slår dørene op til en restaurant uden for hovedstaden.

storybild

Det sker i Odense på Vestergade 5 - helt præcist klokken 17 fredag den 23. marts.

Bag den populære kæde er medstifter Rasmus Oubæk, der tidligere har stået i køkkenet på det nu hedengangne 'Kommandanten,' der kunne bryste sig af to Michelin-stjerner.

Rasmus Oubæk lægger ikke skjul på, at valget af Odense er sket med omhu.

»Der er er fuld fart på den odenseanske madscene, men der mangler en restaurant, som laver fastfood med god smag af gode råvarer til en god pris. Det kommer der nu. Vores filosofi er, at vi med en ekstra investering i tilberedningen og friske råvarer kan skabe en restaurant, hvor kvaliteten er høj, men hvor prisen stadigvæk er lav – også som take-away og til levering. Det har vist sig at være en succes i København. Nu prøver vi Odense,« siger Rasmus Oubæk.

Jaggers seks restauranter kan du finde på kortet herunder.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Medie: Sådan var Aviciis sidste dage...
bt.dk
Fodboldspiller fandt sin kone død:...
bt.dk
Dagens horoskop: Det siger stjernerne...
bt.dk
Vennen ville besøge Schumacher: Fik...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx