Af - 19/09-14 10:20

Ekskæreste voldtog og forsøgte at kvæle SabineEkskæreste voldtog og forsøgte at kvæle Sabine

27-årige Sabine Stache er stadig bange for at gå på gaden her halvandet år efter, at hendes ekskæreste blev dømt for blandt andet at have holdt hende fanget ti timer og voldtage hende fire gang.

storybild

Sabine Stache er stadig bange for at gå på gaden alene her længe efter sin voldtægt. (Billede: Privat)

Her tre år efter voldtægten er Sabine Stache stadig bange, når hun går på gaden. Også selv om ekskæresten afsoner seks år for vold, chikane og voldtægt af både hende og en anden pige.

Voldtægtsofre kan møde gerningsmænd i Brugsen
Voldtægtsofre kan møde gerningsmænd i Brugsen

- Dem som gør det her skal selvfølgelig dømmes med det samme. Jeg ved ikke om folk kan sætte sig ind i, hvordan angsten har siddet i mig. Jeg har ikke kunnet gå på gaden, siger Sabine Stache, der er i kontakt med et væld af ofre på sin blog.

Mange piger fortæller hende, at de er bange for at møde i skole, hvor den fyr, der har voldtaget dem går. De fleste voldtægter er mellem bekendte.

Sabine Stache blev udsat fra vold og forfulgt af min ekskæreste gennem 15 måneder.

- Det endte med at han låste mig inde i ti timer, hvor han voldtog mig fire gange og forsøgte at kvæle mig.

Først her tog politiet sagen alvorlig. Ekskæresten blev anholdt to dage efter politianmeldelsen, da han mødte op på Sabine Staches arbejde. Et år efter blev han dømt ved landsretten i 2012 - siden har han sendt et væld af trusler fra fængslet til Sabine og hendes far og brødre.

- Den dag han kommer ud, så er Odense en lille by. Så jeg overvejer seriøst at flytte til udlandet, så jeg undgår helt at møde ham igen, siger 27-årige Sabine Stache.​

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Forkrampethed, rutinemangel eller...
bt.dk
Politiet beder om hjælp: Har du set...
bt.dk
Netop frigivet: Helt nye...
bt.dk
Vulkanudbrud på ferieø: Flod af lava...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx