Af Jeppe Elkjær Andersen - 23/03-17 21:18

Politiet blev kimet ned om engle på motorvejen: Nu er mysteriet løstPolitiet blev kimet ned om engle på motorvejen: Nu er mysteriet løst

Det vakte opsigt, da politiet onsdag aften tweetede, at der var set engle på en dansk motorvej. Det viste sig at være blaffere, der var på vej til Thailand, udklædt af en helt speciel årsag.

'Mange anmeldelser. Der går måske 2 engle i nødsporet mod Holbæk. Vi er på vej.'

Sådan lød et tweet fra Midt- og Vestsjællands Politi onsdag klokken 12.22.


Foto af mystisk skikkelse går viralt på Facebook
Foto af mystisk skikkelse går viralt på Facebook

Da politiet valgte at tweete advarslen om englene på motorvejen ud, befandt de omtalte engle sig ved Torkildstrup på Midtsjælland.

Politiet kørte hurtigt derud, men da de kom frem til stedet, var englene væk.

Derfor kunne vagtchefen hos Midt- og Vestsjællands Politi da heller ikke for alvor komme med en forklaring på, hvad det var, der havde fundet sted på motorvejen.

- Jeg ved ikke, om det måske var noget med, at de ville signalere til bilisterne, at hvis du kører for hurtigt, så ender du oppe i himlen, sagde vagtchef Martin Bjerregaard onsdag.

TEST DIG SELV: Er du engel eller djævel?
TEST DIG SELV: Er du engel eller djævel?

Siden artiklen om de to engle blev udgivet, er MX blevet kontaktet af to personer, som mener, der er en god chance for, at netop er dem, der er de to omtalte engle.

Der er tale om de to svenske mænd Mathias Risberg (27) og Tommie Gyllin (33). De er begge klædt ud som engle, og onsdag gik de i nødsporet på en motorvej i det midtsjællandske. Det fortæller de til MX.

De blev gjort opmærksomme på, at politiet havde ledt efter dem, da en ven sendte dem artiklen om sagen.

Men der er faktisk en helt speciel årsag til, at de to svenske mænd blev set iført engletøj og vinger på en dansk motorvej. De er nemlig på vej til Thailand. Og det er planen, de vil blaffe hele vejen.

Det fortæller 27-årige Mathias Risberg over telefonen.

- Vi blaffer. Vi skal til Thailand. Og vi regner med, at vi kan gøre det på tre måneder. Vi vil bare se hele verden og møde en masse søde mennesker, forklarer Mathias Risberg, der tidligere har blaffet meget. Så meget at han faktisk har været i den svenske avis Expressen og på svensk tv og fortælle om det.

- Vi er kommet til Odense lige nu. Og vores næste mål er at komme til Langeland. Vi har hørt, der skulle være meget smukt, og der skulle være mange flinke og søde mennesker der, uddyber han.

Det var dog ikke meningen, at de to mænd skulle havne på motorvejen i deres lange vej mod Thailand. Det skete mere ved en fejl.

Thailand beder for verdens længst siddende konges helbred
Thailand beder for verdens længst siddende konges helbred

- Vi havnede ved en tilkørsel til motorvejen og så på motorvejen. Det var ved et tilfælde, vi endte der, siger Mathias Risberg.

Sagen om de to mænd på motorvejen var opsigtsvækkende, da politiet beskrev på Twitter, at de var 'engle', der gik på motorvejen. Og dem, der har set englene, har da heller ikke taget fejl.

Mathias Risberg og Tommie Gyllin er nemlig begge klædt ud som engle. Og det er der en helt bestemt årsag til.

Mand får hellig tatovering og stikker af fra regningen
Mand får hellig tatovering og stikker af fra regningen

- Det er nemmere at få et lift, når man er klædt ud som engel. Jeg har blaffet i mange år, og det er bare nemmere at få et lift på den måde,« forklarer Mathias Risberg.

Han har til Expressen tilbage i december 2016 fortalt, at han havde fået lift af 568 personbiler, 367 lastbiler og 41 taxier. Et tal der formentlig er steget siden.

LÆS OGSÅ: Philipsreklame vækker opsigt: Næsten for fræk til Facebook

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Midt i sorgen: Her overrasker...
bt.dk
Flere KFC-restauranter lukket af...
bt.dk
Annette Heick: Gør mig den tjeneste...
bt.dk
Efter rygter om affære med Løkke: Nu...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx