Af - 08/04-16 15:54; Opdateret: 08/04-16 16:08

Politiet sigter 39-årig mand: Slog fire-årig dreng til jordenPolitiet sigter 39-årig mand: Slog fire-årig dreng til jorden

Mand sendte i formiddags en fire-årig dreng til jorden med en syngende lussing ved Odense Zoo.

storybild

Politiet i Odense har i dag sigtet en mand for vold mod en fire-årig dreng, der var på udflugt med sin børnehave til Odense Zoo. (Billede: polfoto/arkiv)

En bare fire-årig dreng blev klokken 10.30 i dag slået til i jorden af en 39-årig mand ved Odense Zoo. Politiet har sigtet manden for vold, skriver Lokalavisen Odense.

Drengen var sammen med sin børnehave, da den 39-årige slog ham så hårdt på venstre kind, at han faldt ned på gruset. Slaget var så hårdt, at kinden hævede op og havde kraftig rødmen.

Flere vidner og en af børnehavepædagogerne forsøgte at tilbageholde manden, men han sparkede et af vidnerne over knæet og stak af, skriver lokalavisen.

Fyns Politi ved endnu ikke, hvad der fik den 39-årige mand til at slå den fire-årige dreng.

- Han kører derfra i en bil, hvor vidnerne får aflæst hans registreringsnummer. Vi tager efterfølgende kontakt til manden på hans bopæl, men han ønsker ikke at udtale sig, før han har en advokat, så vi afventer en afhøring af ham, siger vicepolitikommissær Jack Liedecke til Lokalavisen Odense.

Politiet har også sigtet manden for vold mod det vidne, der blev sparket over knæet.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx