Af - 18/06-16 07:55; Opdateret: 19/06-16 15:09

Unge holder loppemarked i kampen mod kræftUnge holder loppemarked i kampen mod kræft

Søndag den 19. Juni omdannes det veletablerede Nærum Loppemarked til et donationsmarked på vegne af Børnecancerfonden.

Bildstrecke im Grossformat »

I april 2015 slog 20-årige Tobias Tang Hansen og 19-årige Christian Bundgaard dørene op til deres første erhvervseventyr - et loppemarked i Nærum. Markedet har været en succes, og det har givet plads til et velgørenhedsmarked nu på søndag.

GUIDE: Her er fem fede loppemarkeder i bededagsferien
GUIDE: Her er fem fede loppemarkeder i bededagsferien

På baggrund af personlige erfaringer med handel, efterspørgsel i lokalområdet og en ubærlig trang til at debutere i erhvervslivet, opstod idéen om et loppemarked i drengenes lokalområde

- Vi har altid været gode til at sælge brugte ting fra garagen på Den Blå Avis, Trendsales og lignende, og derfor fik vi ideen. Samtidig synes vi, at der manglede et lokalt loppemarked i Nærum og vi håber, at vi kan være med til at skabe lidt liv i Nærum om søndagen med dette initiativ," fortalte Tobias Tang Hansen til Rudersdal Avisen.

Mand påstår at have købt stjålet Jorn-maleri på loppemarked
Mand påstår at have købt stjålet Jorn-maleri på loppemarked

Nu på søndag åbner Nærum Loppemarked for 24. gang, men denne gang er det ikke for at tjene en skilling, at Tobias og Christian står tidligt op om morgenen og stiller stande op. Markedet afholdes nemlig frivilligt, i samarbejde med cykelholdet Team Rynkeby, hvis omsætning går ubeskåret til Børnecancerfonden.

- Vi har valgt at arrangere et donationsloppemarked for Børnecancerfonden, fordi vi synes at det er spændende at samarbejde med et cykelhold, og er glade for at have muligheden for at støtte bekæmpelsen af kræft, samtidig med at kunne promovere en aktiv hverdag, siger Tobias til metroxpress, og tilføjer:

- Vi håber at se så mange mennesker som muligt, så vi kan donere en masse penge i en god sags tjeneste!

Nærum Loppemarked finder sted på Rundforbivej 303, og man kan finde drengenes Facebook-side her.

LÆS OGSÅ: Rig Ikea-grundlægger køber sit tøj på loppemarkeder

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx