Af - 02/12-13 06:00; Opdateret: 02/12-13 10:44

Pas på, piger: Sexkrænker bliver ved og vedPas på, piger: Sexkrænker bliver ved og ved

Politiet bekræfter, at tidligere dømt sexkrænker fra Jylland nu også er på spil i København. Politiet opfordrer unge piger til at tage sig i agt.

storybild

Den tidligere dømte blufærdighedskrænker MCP, 24 år, har siden 2012 huseret i det midtjyske, uden at politiet har kunnet stoppe ham. Så sent som i august blev MCP dømt for 27 krænkelser. Nu er han sigtet for 30 nye blufærdighedskrænkelser i det midtjyske. Siden i sommer har han også opereret på Sjælland, kan mx.dk nu afsløre. Her har MCP udgivet sig for at forske i træningseffekten af poledance og har på den måde lokket sig til at 'undersøge' unge piger, der dyrker poledance. Mx.dk skal understrege, at kvinden på billedet intet har med disse forhold at gøre at gøre. (Billede: polfoto/arkiv)

- Nu er nok – nok. Sådan lød det fra politiet i Skive i august 2012. En 22-årig ung mand havde under dække af at være ny idrætslærer lokket fire 13-årige piger ned bag et idrætsanlæg på en skole i Skive. Politiet kendte ham i forvejen for lignende forhold. Bag anlægget befølte han to af pigerne.

Men nok var langt fra nok for den nu 24-årige MCP, som siden har lokket utallige unge piger til at klæde sig halvnøgne, hvorefter han beføler dem. Hver gang med nye dækhistorier om, at han er lægestuderende, massør, fysioterapeut eller modelcaster. Så sent som i sommer fik MCP en dom på tre måneders fængsel – heraf en ubetinget – for mindst 27 krænkelser af unge og mindreårige piger.


Dommen stopper ham ikke

Trods dommen er han stadig særdeles aktiv. I november i år blev han sigtet for 30 nye blufærdighedskrænkelser i det midtjyske, hvor han på Facebook har udgivet sig for at komme fra energidrikproducenten Monster Energy og søgt eventpiger, som han har 'undersøgt'.

Sideløbende – kan metroxpress nu afsløre - har han siden juni i år udgivet sig for at være en slags forsker fra det ikke-eksisterende Dansk Fitness Forbund og Træner-Akademiet. Med en dækhistorie om, at han undersøger træningseffekten af poledance – også kaldet stripperfitness - kommer han blandt andre i kontakt med 21-årige 'Amalie'.

Så sent som i midten af november i år 'undersøger' han 'Amalie' på hendes sofa.

Politiet: Ja, det er ham

Ole Hoffmansen, vicepolitikommissær ved politiet i Holstebro, bekræfter over for metroxpress, at MCP, som har krænket 'Amalie' i hovedstadsområdet, er identisk med den dømte og sigtede i Jylland.

- Vi kan ikke varetægtsfængsle ham for de nye sigtelser, som typisk vil give en bødestraf. Han har ikke været ubehagelig over for nogen, men jeg vil opfordrer unge piger til at være agtpågivende.

'Amalie' vil i dag henvende sig på sin lokale politistation og og anmelde MCP for blufærdighedskrænkelser. Hun har på billeder af den sigtede, som metroxpress har forelagt hende, genkendt MCP.

Metroxpress har uden uden held forsøgt at komme i kontakt med MCP.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Mourinho fik kritik for Champions...
bt.dk
Det så du ikke på tv:...
bt.dk
Kvinde død i trafikulykke
bt.dk
Eriksen om sammenligning med Michael...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx