24/10-17 07:18

Emilie Meng-optegnelser om mistænkelige er stjåletEmilie Meng-optegnelser om mistænkelige er stjålet

Øverst ses et af de spor, som politiet valgte at gå videre med, nemlig en hvid bil set ved Korsør Station den nat, Emilie Meng forsvandt. Det kan du læse mere om her

Emilie

Øverst ses et af de spor, som politiet valgte at gå videre med, nemlig en hvid bil set ved Korsør Station den nat, Emilie Meng forsvandt. Det kan du læse mere om her

Ved du noget om sagen, så vil metroxpress meget gerne høre fra dig på dava@bt.dk

Natteravnene i Korsør har fået stjålet optegnelser om Emilie Meng-sagen, hvor navne og adresser på mistænkelige var skrevet ned.

Hundreder af frivillige søgte i ugerne efter 17-årige Emilie Mengs forsvinden fra Korsør Station tidligt søndag den 10. juli 2016 efter hende. Også Natteravnene i Korsør var aktive. Faktisk gik de fra dør til dør i både Korsør og på Halsskov for at spørge folk, om de havde set noget eller vidste noget.

Læs også: Politiet om Emilie Meng-sagen: Vi får henvendelser om konkrete personer

Det skriver Sjællandske.

Med havde Natteravnene den plakat, der viste et billede af Emilie Meng og efterlysningen af hende. Efterfølgende blev folks reaktioner skrevet ned af natteravnene, men nu er disse optegnelser blevet stjålet ved et indbrud i det hus på Korsør Fæstning, hvor Natteravnene har deres base.

Hvilke optegnelser var det I havde om Emilie Meng-sagen?

»Vi stemte jo dørklokker i hele Korsør, da hun forsvandt. Vi medbragte plakaten med hendes billede og efterlysningen af hende og spurgte så, om folk havde set hende eller vidste noget. Hvis folks reaktioner var mærkelige, så skrev vi det efterfølgende ned. Det er disse optegnelser, vi har fået stjålet,« siger Benjamin Erichsen til Sjællandske.

Han er kasserer hos Natteravnene. Han tilføjer, at Natteravnene for længe siden har tilbudt politiet oplysningerne, men at ordensmagten aldrig kom og hentede dem.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

X Factor-vinderne er tilbage fra USA:...
bt.dk
Tidligere spindoktor med...
bt.dk
Sover du dårligt? Så skal du øve dig...
bt.dk
Præster modsiger kendt debattør: Nej,...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx