Af Jeppe Pedersen - 25/10-17 08:09

Politiet efter røveri i Emilie Meng-sag: Det her er næste skridtPolitiet efter røveri i Emilie Meng-sag: Det her er næste skridt

Alle Natteravnenes notater i Emilie Meng-sagen er blevet stjålet.

Emilie

Den frivillige gruppe Natteravnene har længe hjulpet til med at lede efter Emilie Meng, der blev fundet død 24. december sidste år. Alle deres notater var skrevet ned i en logbog, der efter et indbrud i deres kontor på Korsør er blevet stjålet.

Søren Ravn Nielsen, der er vicepolitiinspektør hos Sydsjælland- og Lollandfalsters Politi og arbejder med Emilie Meng-sagen, skal tale med Natteravnene om, hvad der stod i optegnelserne.

»Vi har fået en anmeldelse om indbrud, og vi skal lige høre nærmere om, hvad det er. Men jeg tænker ikke, de har noget viden, vi ikke har. Derfor tror jeg ikke, det er væsentligt for efterforskningen,« siger han.

I begyndelsen af oktober efterlyste Sydsjælland- og Lollandfalsters Politi to vidner - en traktorfører og en bilist - der måske har set Emilie Mengs drabsmand.

Politiet havde nemlig talt med en kvinde, der fortalte, at hun 10. juli klokken 07:30 så en mindre eller mellemstor lys bil, der var parkeret ved Regnemarks Bakke og havde bagklappen åben. Ved siden af bilen stod en mand, der så ud som om, han løftede noget tungt. Hun fortalte samtidig, at hun kørte langsomt, fordi hun kørte bag en traktor. Bagved traktoren kørte også en anden bil, og netop de to personer, vil politiet meget gerne i kontakt med.

»Der er en del trafikanter, der har henvendt sig. Men vi har stadig ikke hørt fra hverken traktorføreren eller den pågældende bilist,« siger Søren Ravn Nielsen, der også oplyser, at de har fået mange henvendelse, de er ved at gennemgå.

Udover logbogen med Emilie Meng-notaterne er der også stjålet en sparegris med et mindre beløb, lygter, en logbog over deres generelle ture, bolsjer og kondomer.

Det ærgrer lokalformand for Natteravnene i Korsør, Charlotte Vang.

»Vi er meget kede af, at de er væk. Men vi undrer os over, hvorfor de har taget logbogen med optegnelserne, bolsjer, kondomer og en lille sparegris, når der også står flere spritnye og dyre cykler,« siger Natteravnenes talskvinde og formand Charlotte Vang til Sjællandske, der tror, at det er ret tilfældigt, at indbrudstyven har taget Emilie Meng-optegnelserne.

Kasserer hos Natteravnene Benjamin Erichsen uddyber, hvilke optegnelser der var om Emilie Meng-sagen.

»Vi stemte jo dørklokker i hele Korsør, da hun forsvandt. Vi medbragte plakaten med hendes billede og efterlysningen af hende og spurgte så, om folk havde set hende eller vidste noget. Hvis folks reaktioner var mærkelige, så skrev vi det efterfølgende ned. Det er disse optegnelser, vi har fået stjålet,« siger Benjamin Erichsen til Sjællandske.

Han tilføjer, at Natteravnene for længe siden har tilbudt politiet oplysningerne, men at ordensmagten aldrig kom og hentede dem.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dagens horoskop: Det siger stjernerne...
bt.dk
Milliardær dømt for mord: Ærkerival...
bt.dk
Verdensstjerne med ultimativ hyldest...
bt.dk
Birgitte var til 'et kærligt...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx