Af - 10/02-14 19:29; Opdateret: 10/02-14 19:59

Bookmakernes 'hemmelige S'er' er...Bookmakernes 'hemmelige S'er' er...

Der er ingen tvivl om, hvem bookmakerfirmaet Betsafe tror står bag den nye kontroversielle bog "Den Hemmelige Socialdemokrat".

storybild

Rasmus Prehn er firmaet Betsafes storfavorit til at stå bag bogen "Den Hemmelige Socialdemokrat". (Billede: Polfoto/arkivfoto)

Man kan spille penge på det meste, og det kommer måske heller ikke som en overraskelse, at spillefirmaet Betsafe nu har gjort det muligt at spille på, hvem der er forfatteren bag den kontroversielle bog "Den Hemmelige Socialdemokrat".

Favoritterne er ubestridt Rasmus Prehn og Benny Engelbrecht, der ligger til 3,00 og 5,5 gange pengene igen, og det er der god grund til.

S-politiker: Jeg er IKKE den anonyme forfatter
S-politiker: Jeg er IKKE den anonyme forfatter

- Rasmus Prehn nævnes af mange betragtere som et godt bud på forfatteren, og den konklusion hælder vi også til. Hans profil ligger godt til forfatterens udsagn om, at bogen skal tjene en større sag, siger Thomas Holm, der er oddssætter hos Betsafe og fortsætter:

- Vi mener dog også, at Benny Engelbrecht er et godt bud. Han er polemisk og lidt underfundig af natur, hvilket passer godt til bogens satiriske tone, slutter han.

Henrik Dam om anonym bog som udstiller S: Ukollegialt
Henrik Dam om anonym bog som udstiller S: Ukollegialt

Rasmus Prehn har dog tidligere været ude og afvise rygterne om, at han skulle være manden bag bogen.

Det virker også til at være helt utænkeligt, at den danske statsminister Helle Thorning Schmidt eller finansminister Bjarne Corydon skulle være forfatter til bogen, der blev udgivet i dag.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Joachim og Marie besøgte Danmarks...
bt.dk
Dansk realitystjerne jubler: 'Jeg har...
bt.dk
Komiker langer ud efter politiker:...
bt.dk
Motorcyklist sendt til traumecenter...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx