Af - 14/01-15 13:11; Opdateret: 14/01-15 15:33

Endelig nyt i sagen: Fem anholdt i sag om voldeligt overfald på kæresteparEndelig nyt i sagen: Fem anholdt i sag om voldeligt overfald på kærestepar

Nanna og Mads blev gennembanket juleaften.

Bildstrecke im Grossformat »

Efter at have været på bar bund i sagen om vold mod kæresteparret Nanna og Mads, har politiet nu foretaget fem anholdelser.

- Vi har fået masser af borgerhenvendelser. Nogle har bidraget lidt og nogle har bidraget meget, men det er dem - sammen med vores efterforskning - der gør, at vi kunne anholde de fem, siger politikommisær fra Borgernær Kriminalitet City, Jesper Cederholm til metroxpress.

Nanna og Mads blev overfaldet: Politiet er på bar bund
Nanna og Mads blev overfaldet: Politiet er på bar bund

Mere vil han ikke sige om politiets spor, før de fem anholdte har afgivet forklaring i dagens grundlovsforhør.

De fem anholdte mænd er alle mellem 16 og 19 år, men hvilken relation, de har til hinanden, vil Jesper Cederholm ikke udtale sig om på nuværende tidspunkt.

Politiet slog til omkring klokken 7 i morges, hvor alle fem mistænkte blev anholdt inden kort tid.

Overfaldet skete, da parret var på vej hjem fra julemiddag.

- Min kæreste og jeg kommer gående hjem, da vi ser en ung indvandrerdreng cykle forbi. Vi kiggede bare på ham, men han bliver meget konfliktsøgende og blev ved med at spørge, hvad vi gloede på. Han siger, at han vil stikke Mads og slår ham oveni hovedet med en flaske, forklarede Nanna dengang til metroxpress, efter hendes opslag om overfaldet blev delt tusindvis af gange på Facebook.

Nanna blev overfaldet: - Det skal ikke handle om racisme
Nanna blev overfaldet: - Det skal ikke handle om racisme

Mens Nannas kæreste blev overfaldet, kom der pludselig yderligere tre til fire personer løbende op fra en kælder tæt på parrets hoveddør.

- De har tunge jernkæder med, som de slår Mads med, og de sparker ham, så han kommer ned at ligge. Han råber, at jeg skal løbe min vej, men han kan ikke forsvare sig, så jeg griber ind. Ham, der startede det, slår mig i baghovedet tre-fire gange med en kæde, så det hele sortner for mig, fortalte Nanna, der fik voldsomme skader.

Hun blev limet to steder i baghovedet, flækket læben og syet med 16 sting. Derudover mistede hun en tand og fik slået to andre løs.

Nanna og Mads blev gennembanket med kæder juleaften
Nanna og Mads blev gennembanket med kæder juleaften

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx