Af - 06/11-15 15:31; Opdateret: 06/11-15 16:10

Gymnasiefest på Sjælland: - Klæd dig ud som en fra RandersGymnasiefest på Sjælland: - Klæd dig ud som en fra Randers

På Nærum Gymnasium klæder de sig i aften i Nike Shox-sko, Addidas-bukser og drikker teknobajere til Randers-temafest.

Se her, hvordan det gik, da Anders Hemmingsen tog en tur i byen i Randers. MAX SPRITTET! Se video i større format i vores videosektion Videoportal

På det sjællandske gymnasium i Nærum er der i aften jyde-fest - mere specifikt Randers-fest. Her har skolen festudvalg bedt resten af skolens elever komme udklædt som en fra Randers.

Det skriver amtsavisen.dk

Festen er kun for skolens elever, og festudvalget, som vælger temaerne til festerne, håber på at se en masse solarie-brune mennesker med flex-fit kasketter, knallerter og Cult Shakere, når de fredag aften åbner dørene til en rigtig Randers-fest.

- Vi skal væk fra det formelle, væk fra dagligdagen og ud til provinsen, skriver udvalget i festindbydelsen, som har hyretUde af kontrol som aftenens musikalske underholdning.

Foto: Facebook: Ude af kontrol

- Året er i fuld gang, studieretningsprojektet presser på for 3. g’erne, studieretningsopgaven er overstået for 2. g’erne og de uskyldige 1. g’ere ved stadig ikke helt, hvad der står i vente, men ét er sikkert. Næste NAG fest er lige om hjørnet, fortsætter festudvalget.

Tre børn svigtet: Kommune har ikke reageret på borgeres advarsler
Tre børn svigtet: Kommune har ikke reageret på borgeres advarsler

En af festudvalget medlemmer Patricia Høyrup fra 3.H siger, at idéen opstod, da festudvalget havde været i Randers Regnskov.

- Og så er vi blevet inspireret de sociale medier, af Facebook og Instagram, hvor Anders Hemmingsen gør lidt grin med Randers. Men vi gør det slet ikke for at støde folk på nogen måde. Det er på samme måde, som når der holdes københavner-fest i Jylland, siger festudvalgsmedlemmet.

Husker du 'Den store bagedyst'? Sådan ser deres liv ud i dag
Husker du 'Den store bagedyst'? Sådan ser deres liv ud i dag

Rektor på Nærum Gymnasium, Niels Hjølund Pedersen, er ikke klar over, hvordan udvalget er kommet frem til Randers-temaet, men ser i øvrigt ikke noget problematisk ve det.

- Jeg ved, at der skal være et udeareal med palmer og måske nogle tøjdyr, så det kommer til at minde om Randers Regnskov, og det er da ikke usødt. Jeg går stærkt ud fra, at eleverne ikke mener noget ondt med valget af tema. Det er søde og pæne elever, der går her. De mener det med et kærligt glimt i øjet, er jeg sikker på, siger rektoren.

LÆS OGSÅ: De døde kører på motorcykel i Randers

LÆS OGSÅ: Politiet finder eftersøgte hjemmerøvere i Østjylland

LÆS OGSÅ: Politiet søger ejermænd til disse tyvekoster

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Tusindvis af pendlere tages som...
bt.dk
Morten Resen jubler: 'Det havde vi...
bt.dk
Mand sigtet: Halalslagtede geder i...
bt.dk
Caroline Wozniacki råber op efter...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx