Af - 22/01-16 11:51

10 frække sexfantasier der er MEGET sværere end de ser ud til10 frække sexfantasier der er MEGET sværere end de ser ud til

Nogle sexstillinger er simple, mens andre er lidt mere komplicerede. Og så er der dem, der uundgåeligt ender i en akavet situation.

Bildstrecke im Grossformat »

Mandemagasinet Esquire har lavet en liste over 10 sexakter, der lyder nemme og tiltalende, men er praktisk talt umulige at perfektionere.

At have sex i badet uden at drukne.


Du prøver at have oralsex, men havner hurtigt i en situation, der minder om waterboarding. Når du så prøver at have sex, ender en af jer med at falde og ramme badekabinens dør, og den anden vil bruge resten af dagen på at sikre, at den anden ikke har fået hjernerystelse. Det går hurtigt ned af bakke.

via GIPHY


'Sex and the city'-stjerne afslører sandheden om sex-scener
'Sex and the city'-stjerne afslører sandheden om sex-scener

At have sex stående.

Du er konstant nødt til at justere positionen, fordi det ikke fungerer. Jeres højder er aldrig rigtig forenelige (hvilken højde passer bedst til det her?!) og kvinden prøver at tage højhælede på for at se, om det hjælper, hvilket det på en måde gør, men så er hendes tyngdepunkt pludselig helt forkert, og hun bekymrer sig mere om at falde end om at komme. Spring den over.

via GIPHYAt have sex i havet.

Vandet fosser ind alle steder, og din penis hjælper ikke på sagen. Det er ligesom et drejehjul, der bare skubber mere og mere op, og før du ved af det, har du en svampeinfektion.

via GIPHY

Ny kalorieberegner: Så mange kalorier forbrænder du på sex
Ny kalorieberegner: Så mange kalorier forbrænder du på sex

At have sex op af en væg.

Held og lykke med at gøre det, uden at slå dit hoved så mange gange mod muren, at en af jer besvimer, og den anden må køre på hospitalet. Samtidig må du betale en for at fikse det hovedformede hul i væggen, da folk ellers vil spørge, hvad der er sket. Forklaring: "Sexskade?"

via GIPHY

At have sex på køkkenbordet.

Du ender med at vælte blenderen, og bruge resten af jeres hyggetid på at samle glasskår op.

via GIPHY

69'neren.

Ingen har nogensinde gennemført denne stilling med succes, og du kan ikke sige andet. Selv hvis du får positioneringen korrekt, vil du på et eller andet tidspunkt blive alt for opslugt af at modtage til at give, og det er ikke nogens skyld.

via GIPHY

Tiltalt for sex med retarderet nægter voldtægt
Tiltalt for sex med retarderet nægter voldtægt

At prøve at tale frækt.

Du lyder som om du er med i en dårlig udenlandsk pornofilm. Selv hvis du elsker at høre på de frække ord, det samme sekund du prøver at bruge det, kommer du til at lyde som en 13-årige, der prøver at bruge bandeord blandet med underligt kropssprogsslang. Ikke frækt.

via GIPHY

At have sex i bilen.

I et par minutter er det mega frækt. Du føler, at du er 16 igen, indtil det går op for dig, at der er en gearstang og armlæn, og selv hvis I bevæger jer om på bagsædet, er du ikke sikker på, hvor stærke ben du har, men en af jer kommer måske til at sparke bagvinduet ud, og i forhold til reperationsomkostningerne er det ærligt talt ikke det værd.

via GIPHY

16-årig pige død af kvælersex på hotel: Nu skal kæresten i fængsel
16-årig pige død af kvælersex på hotel: Nu skal kæresten i fængsel

At have sex på stranden.

Oh jaer! I er begge halvnøgne, vinden blæser, du lugter saltvandet og pfft, du har sand i munden. Nej nej, du har styr på det. Ok. Arj, nu har du sand i røven, og det bevæger sig ned til dine kønsdele - seriøst, hvem gør det her?! Lad os nu bare gå tilbage til vores hotelværelse. Det her er nederen.

via GIPHY

Alt der involverer spredning af hendes ben.

Hvor svært kan det være at gå i split under sex? Det er da ikke så svært. Ahh! Ahh! Nej. Hun er ikke en sex-gymnast. Det forstår han nu. Hjælper du hende lige op? Tak.

via GIPHY

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx