Af - 11/09-13 17:03

Endnu en nøgen mand tilbyder gratis rengøringEndnu en nøgen mand tilbyder gratis rengøring

Sidste uge skrev mx.dk om københavnske 'Thomas Nøgen Handyman'. Nu har han fået sig en jysk rengørings-pendant.

storybild

Vaskekosten bliver måske efterladt på gulvet, hvis den nøgne rengøringsmand kommer på besøg - han er nemlig også interesseret i 'lidt mere' end bare at gøre rent, afslører han. (Billede: Polfoto)

- Jeg kan godt lide at være nøgen, det er bare rigtig fedt. Og så har jeg ikke noget imod, at et andet menneske kigger på mig. Jeg får ikke noget erotisk ud af det. Det er ikke sådan, at jeg går rundt med erektion eller noget.

Sådan fortalte 'Thomas Nøgen Handyman' i sidste uge til mx.dk om sine gratis tjenester. Nu har han tilsyneladende fået sig en jysk pendant. Men manden, der på Facebook kalder sig Jesper Andersen, er knap så tilbageholdende med den erotiske del.

LÆS OGSÅ: Den nøgne handyman: Derfor gør jeg det

- Det sker oftest, at det bliver til lidt mere end kun rengøring, men der er også gange, hvor det kun er rengøring og en skæg oplevelse, fortæller den 37-årige, der ønsker at være anonym, til AOH.

- Jeg trængte til at der skulle ske noget nyt i mit liv, da jeg er i skilsmisse. Det hele er ment som en sjov gimmick, der gerne skal være sjov og underholdende for begge parter. Og ja, den skal da også helst være lidt pirrende og grænseoverskridende, siger han til AOH.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Supermarked røvet: Gerningsmanden...
bt.dk
Rystende teori om spøgelsesflyet: 'Vi...
bt.dk
Mange har misforstået hot tendens:...
bt.dk
OB er tæt på afklaring: Det bliver en...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx