Af Fie West Madsen - 18/07-17 18:04

7-Eleven hærges af unge: 'Problemerne er ret voldsomme'7-Eleven hærges af unge: 'Problemerne er ret voldsomme'

7-Eleven på Sjælør Station har de seneste fire uger set sig nødsaget til at lukke i aftentimerne, fordi en større gruppe drenge stjæler fra butikken og skaber utryghed i området.

storybild

Arkivfoto (Billede: Torben Christensen)

Det skriver TV 2 Lorry.

Normalt havde butikken egentlig åbent til klokken 23, men grundet de særlige omstændigheder lukker butikken nu allerede klokken 18.

Ifølge Københavns Politi drejer det sig om en gruppe på 20-25 unge drenge, som opholder sig på området omkring stationen og derudover stjæler fra den pågældende 7-Eleven-butik.

Flemming Kragh-Nielsen, der er leder af lokalpolitiet i Valby, fortæller til TV 2 Lorry, at de unge blandt andet går ind i butikken og tager sodavand og slik, som det passer dem. En enkelt gang er en af de unge også hoppet om bag disken, hvorefter de ansatte dog hurtigt fik trykket på overfaldsalarmen og tilkaldt politiet.

Lars Fabrin står for driften af de butikker, der befinder sig på stationen, og han har sjældent set noget lignende.

»Problemerne var ret voldsomme. Det er et temmeligt enestående tilfælde. Jeg har ikke kendskab til, at vi har været nødt til at gøre noget lignende nogensinde før,« siger han til TV 2 Lorry, og påpeger at hele situationen skaber utryghed for mange af de kunder, der benytter stationen og dens butikker.

Flemming Kragh-Nielsen oplyser, at lokalpolitiet har været på hjemmebesøg hos de af drengene i gruppen, der er under 18 år, og han vurderer, at problemerne nu er blevet mindre, efter 7-Eleven har reguleret åbningstiderne.

For igen at kunne have åbent som normalt har butikken nu allieret sig med et vagtfirma, der vil være til stede på stationen fra den 30. juli, hvor 7-Eleven igen regner med at holde åbent til klokken 23.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Her er det nye portræt af kronprins...
bt.dk
Forening raser mod 'Luksusfælden':...
bt.dk
Superliga-bejlerne tager første stik!...
bt.dk
Dansk milliardærfamilie med nære...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx