Af Christian Hansen - 29/07-17 10:44

Rasende Ryanair-chef til kunder: Stop jeres smarte trick!Rasende Ryanair-chef til kunder: Stop jeres smarte trick!

Ved du noget om sagen? Så hører BT meget gerne fra dig. Send en mail til 1929@bt.dk eller skriv en besked til os her på Facebook.

storybild

Ryanair mister indtægter på grund af passagerer, der undgår at betale for at have bagage med (Billede: ANDREW YATES)

Ved du noget om sagen? Så hører BT meget gerne fra dig. Send en mail til 1929@bt.dk eller skriv en besked til os her på Facebook.

Ved at lade små børn slæbe afsted med en tæt og tungtpakket håndbagage slipper forældrene for at betale for indtjekket bagage.

Sådan lyder det fra Ryanairs finansielle direktør, Niel Sorahan, ifølge The Guardian.

Direktøren for det irske lavprisselskab klager over, at kun én ud af seks passagerer betaler for at tjekke bagagen ind i lufthavnen, når de skal rejse med flyselskabet. Det er et fald på 13 procent i forhold til året før.

»Jeg har set børn på to år rulle afsted med kufferter for at forsøge at udnytte reglerne,« siger Niel Sorahan, der direkte adspurgt siger ‘ja’ til, at Ryanair bliver ‘pisset på,’ når forældre omgår bagageindtjek ved at lade deres små børn bære en håndbagage på op til ti kilo, hvilket er gratis.

Direktøren varsler, at den nuværende bagagepolitik, der også tillader en gratis, mindre håndtaske ved siden af den gratis håndbagage, kan blive lavet om, hvis tendensen fortsætter.

Niel Sorahan medgiver dog, at det ikke er flertallet af passagererne, der udnytter bagagereglerne til at slippe for at betale for at have tøj og toiletsager med, der kan koste så meget som et sæde i flyet.

»Langt de fleste mennesker spiller efter reglerne, men nogle gør det ikke. Desværre er der folk, der medbringer store rygsække og ting, der ikke passer under sædet. Vi har været lidt afslappede og flinke - vi er ofre for vores egen venlighed,« lyder det.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Janni om tv-program: Konflikterne er...
bt.dk
Brøndby og FCM dominerer: Her er...
bt.dk
Kronprins Frederik om udsigten til at...
bt.dk
I smerter før storstilet arrangement:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx