Af - 10/04-17 09:22

Lisbeth Østergaard raser efter gåtur i København: Det her er fandme IKKE okay!Lisbeth Østergaard raser efter gåtur i København: Det her er fandme IKKE okay!

Rundt omkring i København er det et velkendt syn, at der kan ligge skrald hist og her.

storybild

Den tidligere vært på TV2 Lisbeth Østergaard med ledsager til den årlige uddeling af BilledBladets tv-priser på Hotel d'Angleterre fredag d. 4. marts 2017. (Billede: Jens Nørgaard Larsen)

Nogle steder viser det sig dog at hobe sig op på en måde, der ganske enkelt er for ulækker. Det har tv-værten Lisbeth Østergaard måtte sande.

Fra et sted i hovedstaden har tv-værten taget et billede af en bunke skrald, der har hobet sig op i et hjørne af noget vand, så det overstiger vandkanten. Oven på skraldet sidder en svane.

Det her er fandme IKKE ok. Ryd op efter dig selv og smid affald i skraldespanden. #københavn #svineri #rydopefterdigselv

Et opslag delt af Lisbeth Østergaard (@lisbethoestergaard) den

'Det her er fandme IKKE ok. Ryd op efter dig selv og smid affald i skraldespanden,' skriver Lisbeth Østergaard til billedet på Instagram, som hun i øvrigt tildeler hashtagget #svineri.

Hver 10. københavner har efterladt deres cykel som skrald på gaden
Hver 10. københavner har efterladt deres cykel som skrald på gaden

Billedet er blevet liket på Instagram mere end 4.100 gange, og det er tydeligt at se, at der er bred enighed til Østergaards opslag. Foruden en masse tilkendegivelser om, at det er noget svineri, er der også flere, der deler deres oplevelser med skrald i hverdagen.

'Jeg ringede i går til dyreambulancen fra Grenaa på Djursland, fordi en måge havde fået et McDonald's-plastiklåg på undernæbet... det er sgu ikke ok!!' skriver brugeren o0_annapanna_0o.

Ad! Mængden af skrald i Søerne er steget enormt
Ad! Mængden af skrald i Søerne er steget enormt

'Men det er desværre sådan, at vi danskere er rigtig dårlige til at benytte skraldespandene. Jeg har i dag cyklet på kryds og tværs gennem byen, og det flød med affald alle steder og cigaretskod,' skriver brugeren sorensen.k.

'Sådan ser der ofte ud for enden af søen, nede ved Østerbrogade. Det samler sig dér fra hele søen over tid. Øv,' lyder det fra brugeren katjaatjatja.

LÆS OGSÅ: Danskerne vil have større bøder for at svine i det offentlige rum

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kendt tv-vært går imod sit eget parti...
bt.dk
Kæmpe nedtur for Jamie Oliver:...
bt.dk
Premier League-spillere ville stjæle...
bt.dk
Tv-kokken Jamie Oliver i knæ: Derfor...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx