Af - 11/07-16 17:05

Politiet stopper eftersøgningen af 17-årige EmiliePolitiet stopper eftersøgningen af 17-årige Emilie

- Vi er kørt tør for ideer og har prøvet alt det, vi overhovedet synes, vi havde mulighed for på nuværende tidspunkt, lyder det fra vagtchef hos Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi.

Bildstrecke im Grossformat »

Den 17-årige Emilie fra Kørsør er fortsat meldt savnet, efter hun søndag klokken fire om morgen forlod hendes veninder på Korsør Station efter en bytur.

Det lokale politi og frivillige har ledt efter den unge teenager hele dagen uden held, og nu meddeler politiet, at de stopper deres eftersøgning for i dag.

- Politiet har ikke indsat flere ressourcer lige i øjeblikket. Vi er kørt tør for ideer og har prøvet alt det, vi overhovedet synes, vi havde mulighed for på nuværende tidspunkt, siger vagtchef Ove Christoffersen hos Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi.

Her er politiets teori om, hvad der er sket med Emilie
Her er politiets teori om, hvad der er sket med Emilie

- Dem der har været på arbejde i formiddag har brugt hele dagen på det med hundefører og alt muligt andet, og vi har haft helikopter i luften og haft en masse frivillige, som har været ude at lede. Så de har holdt fyraften her ved en 15 -16 stykker, og så må vi umiddelbart sige, at de muligheder som vi synes, vi havde, de er udført, lyder det fra vagtchefen.

Efter Emilies forsvinden er der blevet oprettet en Facebook-gruppe, hvor frivillige kan koordinere i forhold til eftersøgningen af den 17-årige. Men de er også blevet bedt om at tage hjem.

'Vi er blevet bedt om at holde fri for i dag. I skal selvfølgelig stadig holde øje, når I går tur', står der i et Facbookopslag, der er lagt op på siden.

Familien er sønderknust: Det ligner slet ikke vores Emilie
Familien er sønderknust: Det ligner slet ikke vores Emilie

Hvad der kommer til at ske i den efterfølgende efterforskning af Emilies forsvinden, er nu op til lokalpolitiet i Slagelse at afgøre.

- Nu er det lokalpolitiet i Slagelse, der skal arbejde videre med sagen, men umiddelbart har vi ikke rigtig nogen idé om, hvad pokker vi skal gøre, siger vagtchef Ove Christoffersen hos Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi.

Frivillige leder efter Emilie: Hvor er den savnede teenager?
Frivillige leder efter Emilie: Hvor er den savnede teenager?

Ifølge vagtchefen vil politiet ikke tage ud at lede i morgen.

- Vi rykker ikke ud med mere, medmidre vi har nye oplysninger.

Tidligere mandag fortalte indsatsleder Flemming Jensen fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til BT, at de havde hørt fra et vidne, der fortalte, han havde set en pige i 16-18 års alderen gå rundt med to fyre af anden etnisk herkomst i et kolonihaveområde.

- Vidnets signalement passer godt med det, vi ved, fortalte indsatslederen til BT, der desuden forklarede, at politiets tese er, at Emilie er i live.


Emilie signaliseres som:
Pige, 17 år, 168 cm, almindelig af bygning. Langt brunt hår. Iført sort langærmet cardigan med sort blondebluse herunder. Blå jeans og blå Adidas sko.

LÆS OGSÅ: Politiet efterlyser 17-årig fra Korsør: Kom aldrig hjem fra bytur

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx