Af - 24/04-16 21:17

Sofia vejede 120 kilo - nu lægger hun undertøjsbillede på FacebookSofia vejede 120 kilo - nu lægger hun undertøjsbillede på Facebook

Sofia Saidana har de sidste tre år gennemgået en vild udvikling

Bildstrecke im Grossformat »

- For 3 år siden sad jeg og sniffede stoffer, havde selvmordstanker… Skar i mine håndled.. Vågnede op med fremmede fyre.. Kørte bil påvirket.. Drømte om at gøre en ende på det hele, fordi livet for mig var et HELVEDE!!! Jeg var LIGEGLAD med mig selv og hvad der skete med mig... Jeg spillede roulette med mit liv hver dag!, sådan skriver 28-årige Sofia Saidan på sin Facebook-side ‘Sofias kamp fra 120 - 60 kg’.

Hun mistede sin mor som 15-årig og begyndte herefter at overspise, fortæller hun i en video på sin hjemmeside. Sofia Saidana kom op og veje 120 kilo.

Vildt vægttab: Måtte købe ny kjole tre dage før sit bryllup
Vildt vægttab: Måtte købe ny kjole tre dage før sit bryllup

- Så meget overspisning at jeg skyldte penge til det lokale pizzaria og bestilte mad for over 500,- om dagen?, skriver hun på Facebook.

Sådan er det ikke længere. Hun oprettede sin Facebook-side for tre år siden, og i dag følges hun af over 32.000 personer. Hun er blevet uddannet kostvejleder, har en blog, en klub, holder foredrag og har skrevet en e-bog. Og så har hun netop lagt et billede ud af sig selv, hvor hun sidder i undertøj, som er blevet delt 455 gange og nået ud til 400.000 mennesker. Vægten har også ændret sig fra 120 kilo til 78 kilo, ifølge BT.

Professor: Ost, chokolade og rødvin hjælper på vægttab
Professor: Ost, chokolade og rødvin hjælper på vægttab

- Jeg er STOLT... Over den jeg er.. Jeg er stolt over at min krop intet fejler, at den stadig bærer rundt på mig og at den hviler mere i sig selv end nogensinde, skriver Sofia Saidana i opslaget.


LÆS OGSÅ: Elizabeth var afhængig af mad i mange år: Se hendes vilde forvandling

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx