Af Ritzau - 23/06-17 08:33; Opdateret: 23/06-17 09:22

Ingen har set ung fynbo siden mandag morgenIngen har set ung fynbo siden mandag morgen

18-årige Leslie Henriksen forlod sit hjem i Glorup mandag morgen og har været savnet siden da.

storybild

18-årige Leslie Lindahl Henriksen fra Glorup på Fyn har været savnet siden mandag. (Billede: Free/Politifoto)

Tidligt mandag morgen forlod 18-årige Leslie Lindahl Henriksen sit hjem i Glorup på det sydøstlige Fyn, og siden har ingen set ham.

Torsdag aften valgte Fyns Politi at efterlyse den unge mand, der kørte på en turkis damecykel, da han forlod bopælen mandag ved halvsekstiden.

- Vi har fået nogle henvendelser om cyklen, men det har vist sig, at det ikke var den, fortæller politiets vagtchef Anders Therkelsen fredag morgen.

Leslie Henriksens familie har fortalt til politiet, at den unge mand har været i fint humør gennem den seneste tid. Han har virket glad og på ingen måde givet udtryk for livslede.

Det sidste livstegn, som den 18-årige mand har efterladt, var mandag klokken 9.40. Her var hans mobiltelefon aktiv nær Langeskov.

Politiet har i forbindelse med efterlysningen af Leslie Henriksen udsendt både et foto og et signalement af den unge mand.

Leslie Henriksen er cirka 170 centimeter høj og almindelig af bygning. Han er karseklippet eller skaldet og var formentlig iført lyse cowboyshorts, da han forlod sit hjem.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx