Af - 20/08-15 19:15; Opdateret: 20/08-15 20:02

Politiet måtte tilkaldes: Vrede mænd i vild slåskamp over kondiskoPolitiet måtte tilkaldes: Vrede mænd i vild slåskamp over kondisko

Der er lange køer foran de butikker, som lørdag langer eksklusive Kanye West-sneakers over disken. I København udbrød der slagsmål, da nogen sprang over i køen.

Bildstrecke im Grossformat »

Drømmen om at eje et par kondisko designet af Kanye West fik tilsyneladende tre mænd til at gå amok torsdag eftermiddag.

Københavns Politi bekræfter over for metroxpress, at de måtte af sted til damesko-butikken Naked i Pilestræde, hvor der var udbrudt slåskamp.

Er du interesseret i nyheder fra København, så like MX KØBENHAVN her.

- Vi blev tilkaldt, fordi tre mænd var oppe at slås. Det skyldes vist, at nogen sprang over i køen, siger Københavns Politis centrale vagtleder.

TV: Her ligger unge tre døgn i kø for et par sko
TV: Her ligger unge tre døgn i kø for et par sko

- Der var to franskmænd indblandet. Vi har ikke foretaget nogen anholdelse, men har stukket et par formaninger ud, siger vagtlederen, som ikke lægger skjul på, at det er en af de mere sælsomme opgaver, politiet har været ude til i løbet af torsdagen.

Salget af skoen, som hedder Adidas Yeezy 350 Boost og er den anden sko, som Adidas og Kanye West har udviklet sammen, starter først lørdag morgen, så de involverede kamphaner har rigeligt med tid til at blive gode venner igen inden de går hvert til sit.

Unge scorer kassen på at handle med sjældne sneaks
Unge scorer kassen på at handle med sjældne sneaks

Skoene bliver solgt i danske butikker for omkring 1.600 kroner, og det forventes at de kan sælges videre for 5.000 kroner.

Metroxpress' journalist Anders Hemmingsen har fået tilsendt billeder af politi på stedet fra læseren Christina Nyvang, som skriver:

- Det var noget med nogle franskmænd og nogle unge, danske drenge. Pigerne i butikken var totalt seje men også rimeligt rystede.

Skoene sælges også i flere andre danske butikker, blandt andet Wood Wood, hvor medstifter og designer, Brian Jensen undrer sig over de unge menneskers besættelse af sneakers.

Kim og Kanye har besluttet sig: Det skal vores søn hedde
Kim og Kanye har besluttet sig: Det skal vores søn hedde

- Jeg finder det stadig dybt fascinerende, at de gider ligge så længe for et par sko. Det virker jo helt overdrevet. Men det er nok bare et udtryk for de unges forbrugerkultur, siger Brian Jensen, der godt er klar over, at flere af de unge i køen nok skulker fra skole.

- Men det er jo ikke vores opgave at kontrollere de unge. Det synes, jeg ville ude af proportion og en glidebane, siger han til metroxpress.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx