Af - 21/04-15 15:14; Opdateret: 21/04-15 16:32

Politi: Bombetrussel var falskPoliti: Bombetrussel var falsk

En bombetrussel mod Odense Banegård har fået politiet til at evakuere - al tog-trafik i området er midlertidig indstillet

storybild

Opdatering: En lille halv time efter banegårdcentret blev evakueret, oplyser Fyns Politi, at bombetruslen var falsk. Togdriften vil nu blive genoptaget, men det kommer formentlig til at ske med forsinkelser, oplyser DSB.

___________________________________________

En bombetrussel mod Odense Banegård har kort efter kl. 15 fået Fyns Politi til at evakuere banegården. Al togtrafik er midlertidig indstillet, oplyser politiet på Twitter.


Fyns Politi har udsendt følgende pressemeddelelse:

'Fyns Politi modtog onsdag eftermiddag den 21. april 2015 en melding om en bombetrussel mod OBC, Odense Banegårdscenter.

Togdriften er indstillet. Personer, der måtte befinde sig i området skal straks forlade stedet og følge politiets anvisninger.

Politi, redningsmandskab og øvrige myndigheder arbejder lige nu på stedet og på at klarlægge situationen og dens omfang.'

Alle tog til og fra Odense holder stille, og Banedanmark kan endnu ikke oplyse, hvornår togdriften genoptages.

Også i december sidste år modtog banegårdscentret i Odense en bombetrussel, hvorefter politiet igangsatte en evakuering. Togdriften var dengang påvirket i flere timer, skriver Ritzau.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx