Af Tilde Liv Andersen - 24/03-17 19:55

Meget ærlig salgsannonce: Det her hus er lidt som en lottokupon...Meget ærlig salgsannonce: Det her hus er lidt som en lottokupon...

Der er én ting, man ikke kan se på billederne.

storybild

(Billede: Home Hjørring)

Lige nu, kan du få et lækkert sommerhus for under halv pris, af hvad det egentlig er værd. Sommerhuset i sig selv fejler nemlig ingenting, og hvis det ikke var for beliggenheden, ville det også koste omkring tre og en halv millioner kroner. Men den 180 graders panorama-havudsigt er ikke kun god.

For med kun 50 meter til kysten har ejendomsmæglerne været nødt til at tage kreative midler i brug for at få solgt sommerhuset på Gabet i Nordjylland. I stedet for at love evigt solskin eller højt til loftet forklarer de, at man skal se købet som at købe en lotto-kupon.

'Der er ingen tvivl om, at dette fantastiske hus ligger imponerende godt!! - Der er heller ingen tvivl om, at det - i løbet af en årrække - kan risikere at styrte i havet, hvis ikke der bliver kystsikret ordentligt!!' skriver Home Hjørring blandt andet i sin salgsannonce på sommerhuset.

Foto: Home Hjørring

Området omkring Lønstrup i Nordjylland har nemlig de seneste par år oplevet at svinde ind. Statistisk set har havet hvert år taget mellem halvanden og to meter af skranten de 50 meter fra huset. De seneste par år er der dog væsentligt mere jord, der er styrtet i havet. I alt mellem fire og seks meter af kysten er det blevet til.

Kæmpehandel: Laudrup sælger sit pragt-palæ
Kæmpehandel: Laudrup sælger sit pragt-palæ

»Der er mange, der er interesseret i at få kysten sikret, men som det er lige nu, bliver det ikke gjort. Og tiden går jo, derfor kan køberen ende med, at investeringen bliver nulskrevet og huset helt forsvinder. Derfor betegner vi købet som en lotto-kupon, fordi huset har en værdi langt over den pris, som vi udbyder det til«, fortæller Jesper Carlsson fra Home Hjørring til MX.

Der er endnu ingen, der har vist interesse for at købe huset, da det netop er kommet til salg, men Jesper Carlsson tror alligevel ikke, der går mere end en måned, inden der står solgt på til-salg-skiltet.

»Det er en sindssyg god investering, fordi det er sådan et godt hus fra 2003, men vi kan desværre ikke sige noget om, hvor længe det kommer til at være her«, fortæller han.

Du kan se salgsopslaget på boligen HER.

LÆS OGSÅ: Jeg kondolerer med dit tab: Skal jeg lige sælge dit hus?

LÆS OGSÅ: Ejendomsmægler skal betale millioner tilbage til familier

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Midt i sorgen: Her overrasker...
bt.dk
Flere KFC-restauranter lukket af...
bt.dk
Annette Heick: Gør mig den tjeneste...
bt.dk
Efter rygter om affære med Løkke: Nu...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx